ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΟΠΑΠ – ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ

Αγαπητοί γονείς, στα πλαίσια της συνεργασίας του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης, με τον όμιλο ΟΠΑΠ, για το πρόγραμμα “Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ“, με μεγάλη χαρά σας ενημερώνουμε ότι όλα τα παιδιά της ακαδημίας μπάσκετ του Συλλογου μας, έως 13 ετών (γεννηθέντες από 1/1/2007 και μετά),  μπορούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα ασφάλισης που προσφέρει ο όμιλος ΟΠΑΠ σε συνεργασία με τις ασφαλιστικές εταιρίες ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ & AIG!

Συγκεκριμένα, τους όρους και τις παροχές της ασφαλιστικής κάλυψης θα τα βρείτε πατώντας εδώ

Ο Σύλλογός μας, έχοντας επιλεγεί ανάμεσα σε 100-δες Συλλόγους της Ελλάδας, είναι ένας από τους 50 που συμμετέχουν στο πρόγραμμα “Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ” και τα παιδιά που επιλέγουν την ακαδημία μας για να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος, απολαμβάνουν προνόμια και παροχές που κανείς άλλος Σύλλογος του Δήμου μας, δεν μπορεί να παράσχει. Το γεγονός αυτό, σε συνδιασμό με το ότι όλοι μας οι προπονητές είναι εξαιρετικά έμπειροι με την άθληση και την εκμάθηση μπάσκετ σε παιδιά μικρών ηλικιών, δίνουν στην Ακαδημία Μπάσκετ του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης, ξεκάθαρο προβάδισμα στην εμπιστοσύνη που απαιτείται, ώστε ένας γονιός να επιλέξει το Συλλόγο μας για την άθληση των παιδιών και την ενασχόληση συγκεκριμένα με το άθλημα του Μπάσκετ.

Υπενθυμίζουμε, ότι πέρα από τη σπουδαία παροχή της ασφαλιστικής κάλυψης, οι αθλητές μας στα πλαίσια του προγράμματος θα έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν:  

–  Αθλητικο Υλικό
–  Συμμετοχή αθλητών σε μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις
–  Συμμετοχή σε επιστημονικές εκδηλώσεις στις εγκαταστάσεις μας, με εισηγητές μέλη της επιστημονικής ομάδας του προγράμματος

Καταληκτική ημερομηνία, υποβολής αιτήσεων για ασφαλιστική κάλυψη: 30/11/2020.

Ο Επιμορφωτικός Σύλλογος Νέας Μάκρης, συνεχίζει μεθοδικά και αθόρυβα να εργάζεται αδιάκοπα για το καλύτερο, προκειμένου τα παιδιά του Δήμου μας, να χαίρονται τον αθλητισμό, οι γονείς να αισθάνονται ασφαλείς και ο Σύλλογός μας να επανδρώνει τα αγωνιστικά του τμήματα με παιδιά που προέρχονται από την Ακαδημία μας.

Επιπλέον, προκειμένου ο Σύλλογός μας, να είναι σύννομος και να πληροί όλες τις προϋποθέσεις που επιβάλλουν οι κανονισμοί της Πολιτείας, του Δήμου μας και της ΚΕΔΜΑ, είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Σύλλογος του Δήμου Μαραθώνα, με αναγνωρισμένα από το Υπουργείο Αθλητισμού και Πολιτισμού, τόσο το Πολιτιστικό του κομμάτι, όσο και το Αθλητικό.

Οι άνθρωποι του Συλλόγου, εντελώς αθόρυβα και χωρίς τυμπανοκρουσίες, το καλοκαίρι ασχολήθηκαν μεθοδικά τόσο με ζητήματα οργάνωσης, των οποίων τα αποτελέσματα σύντομα θα ανακοινωθούν, όσο και με την εγγραφή των τμημάτων Μπάσκετ και Volley στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων, όπου η αίτησή μας έγινε δεκτή και αναμένεται σύντομα να ελεγχθεί και να εγκριθεί. Υπενθυμίζουμε σε όλους ότι και το Πολιτιστικό μας κομμάτι, ήδη απο τον Ιανουάριο του 2020 είναι αναγνωρισμένο και εγγεγραμμένο στο Μητρώο Πολιτιστικών Φορέων του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού. 

Οι καρποί των προσπαθειών μας καθώς και της άψογης συνεργασίας με τους τοπικούς φορείς (Δήμο και ΚΕΔΜΑ), μας γεμίζουν χαρά και αυτοπεποίθηση, ώστε ο Σύλλογός μας να συνεχίσει να αποτελεί τον βασικότερο πυλώνα Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Μαραθώνα! Μείνετε συντονισμένοι, καθώς τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και άλλα σπουδαία νέα για τα παιδιά μας!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ!
0 Shares
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme