Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ

Τον Απρίλιο του 1983 ο Επιμορφωτικός Σύλλογος Νέας Μάκρης, εξέδωσε το πρώτο φύλλο της “Φωνής της Νέας Μάκρης“. Μιας τοπικής μηνιαίας εφημερίδας, που ασχολείτο με προβλήματα της κοινότητας της Νέας Μάκρης αλλά και της ευρύτερης περιοχής του Μαραθώνα, αποτελώντας τη “Φωνή” των πολιτών της. Στις στήλες της επίσης, φιλοξενούσε απόψεις, θέσεις αλλά και… ποιήματα  των μελών του Συλλόγου μας!

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλα τα φύλλα που κυκλοφόρησαν από τον Απρίλιο του 1983, έως τον Απρίλιο του 1985, οπότε εκδόθηκε η εικοστή και τελευταία έκδοση της “Φωνής”. (Πηγή: Αρχείο Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης & site: lycia.gr).

Τη σκυτάλη από τη “Φωνή“, έλαβε το 2013 η επίσημη ιστοσελίδα του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης, η οποία δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία της κας Καίτης Λαγωνικάκου και την πολύτιμη εθελοντική συνεισφορά της κας Σπυριδούλας Βασιλοπούλου. Το 2017 υπήρξε πλήρης ανανέωση και αλλαγή σκυτάλης στη διαχείριση της ιστοσελίδας, την οποία έχουν αγκαλιάσει εκατοντάδες φίλες και φίλοι του Συλλόγου μας αλλά και πολλοί επισκέπτες που ενδιαφέρονται για τα νέα και τις δραστηριότητες του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης.

0 Shares
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme