ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ – ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ!

Αγαπητά μας μέλη, φίλες και φίλοι του Συλλόγου μας.

Από την πρώτη στιγμή που διαπιστώθηκε η έξαρση της μετάδοσης του κορωναϊού COVID-19 ο Επιμορφωτικός Σύλλογος Νέας Μάκρης, ως πρώτο και βασικό του μέλημα έθεσε πριν και πάνω από όλους και όλα την υγεία των μελών του και κατ’ επέκταση τη δημόσια υγεία.

  • Εναρμονίστηκε πλήρως με τις αποφάσεις της Δημοτικής Αρχής, αναβάλλοντας τις προπονήσεις και τα προγραμματισμένα του μαθήματα όταν ενημερώθηκε από την ΚΕΔΜΑ για την απολύμανση των χώρων του Αθλητικού και Πολιτιστικού Πάρκου κατά τις 10 & 11 Μαρτίου, συγχαίροντας μάλιστα τους υπευθύνους της ΚΕΔΜΑ για αυτή τους την ενέργεια.
  • Έδειξε εξαιρετικά αντανακλαστικά, την Τετάρτη 11-3-2020, όταν πρώτος και πριν από όλους τους τοπικούς Συλλόγους, ανακοίνωσε ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ όλων του των δραστηριοτήτων, διευκολύνοντας έτσι και τη Δημοτική Αρχή του τόπου μας, όταν λίγες ώρες αργότερα εκκλήθει να λάβει την δύσκολη απόφαση για κλείσιμο όλων των εγκαταστάσεων που φιλοξενούνται αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες. 

Παροτρύνουμε όλα μας τα μέλη,  να παρακολουθούν συχνά τις ανακοινώσεις του επίσημου site του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης, που αποτελεί τον επίσημο δίαυλο επικοινωνίας με τα μέλη του Συλλόγου. Κάθε ανακοίνωση που αναρτάται στο επίσημο site, έχει την έγκριση του Προέδρου και του Δ.Σ. του Συλλόγου μας.

Σε αυτές τις στιγμές, θα πρέπει άπαντες να δείξουν σύνεση, ψυχραιμία, υπευθυνότητα και να συντάσσονται με τις οδηγίες των ειδικών που έχουν αναλάβει να φέρουν σε πέρας την αντιμετώπιση της πανδημίας. 

Ως μέλη, ενός από τους παλαιότερους και μεγαλύτερους Συλλόγους του Δήμου Μαραθώνα, χαιρετίζουμε τις αποφάσεις όλων των Συλλόγων της περιοχής μας για αναστολή των δράσεών τους και συντασσόμαστε πλήρως με τις αποφάσεις της πολιτείας και των φορέων αυτής και φυσικά της δημοτικής αρχής του τόπου μας.

Αυτές τις στιγμές, εκείνο που προέχει είναι να προστατεύσουμε από επιπόλαιες πράξεις, αγαπημένα μας πρόσωπα που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και όλοι μαζί, ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών, να συνδράμουμε στην παύση της εξάπλωσης του ιού. Θα παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις και θα σας παρέχουμε συνεχώς ενημέρωση για όλες τις νεότερες εξελίξεις.

 

0 Shares
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme