Το Σάββατο 13/05 ο Επιμορφωτικός Σύλλογος Νέας Μάκρης διοργάνωσε το “2ο Ενδοσυλλογικό Τουρνουά Volley 4on4“.
 
Για τρεις ώρες οι αθλήτριες και οι αθλητές του συλλόγου, έπαιξαν πολλούς αγώνες βόλεϊ με διαιτησία. Στα διαλείμματα τους, με αφορμή την ημέρα της μητέρας, Κυριακή 14/05, ζωγράφισαν κάρτες για τη μαμά τους και σχετικές με την ημέρα.
Στο τέλος, όλα τα παιδιά πήραν το καθιερωμένο δίπλωμα για τη συμμετοχή τους και δώρο ένα γλαστράκι με ευωδιαστό κινέζικο γαρύφαλλο για να το προσφέρουν στις πολυαγαπημένες τους μαμάδες!
 
Ευχαριστούμε πολύ την κα Μ. Πλαγιαννάκου για τον άψογο συντονισμό και τις ιδέες της, τον κο Δ. Φάκα κ την κα Δ. Κατσούλη για το coaching και όχι μόνο και τις αθλήτριες μας για την υποδειγματική τους εθελοντική βοήθεια.
 
Θερμές ευχαριστίες στον head coach κο Γ. Φάκα που ήταν κ αυτή τη φορά δίπλα μας να παρακολουθήσει το μέλλον του συλλόγου μας και στον πρόεδρο του συλλόγου κο Ν. Καραβασίλη, που μας τίμησε με την παρουσία του.
 
Ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ από καρδιάς για τους γονείς, παππούδες, γιαγιάδες, θείους, θείες και αδελφάκια που ήρθαν να καμαρώσουν τις προσπάθειες των παιδιών!
 
Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες!
 
Στον Ε.Σ. Νέας Μάκρης, λειτουργούν τμήματα Volley ακαδημιών, προαγωνιστικά και αγωνιστικά τμήματα όλων των ηλικιών για κορίτσια και αγόρια. 
Για πληροφορίες: 697 447 0918 & 694 580 3580
 
Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό.
Πάμε Ε.Σ. ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ!
0 Shares
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme