ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗ ΨΗΦΙΑΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΗΣ Ε.Ο.Κ.

Ο Επιμορφωτικός Σύλλογος Νέας Μάκρης καλεί όλους τους αθλητές του τμήματος μπάσκετ που διατηρούν δελτίο αθλητή στο Σύλλογό μας, να προχωρήσουν στην εγγραφή τους στην νέα ψηφιακή πλατφόρμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ.). Η εγγραφή γίνεται με χρήση των προσωπικών κωδικών taxisnet του αθλητή και σε περίπτωση ανηλίκων αθλητών με τους κωδικούς taxisnet του κηδεμόνα που έχει τη γονική μέριμνα. Προσοχή για όλους τους αθλητές που διατηρούν δελτίο αθλητή, θα πρέπει να ακολουθηθούν οι οδηγίες για εγγραφή υπάρχων αθλητή.

Για μετάβαση στη πλατφόρμα πατήστε το παρακάτω κουμπί: 

Για να διαβάσετε τις οδηγίες εγγραφής πατήστε εδώ

Ειδικά για τους αθλητές που πρόκειται να μεταγραφούν η εγγραφή πρέπει να γίνει άμεσα, καθώς η καταληκτική ημερομηνία των μεταγραφών είναι η 31η Αυγούστου 2022.
Επιπλέον, η εγγραφή των αθλητών που θα συμμετάσχουν στο Κύπελλο Ανδρών, που εκκινεί στις 9 Σεπτεμβρίου, θα πρέπει να γίνει και αυτή το συντομότερο.
Για τις υπόλοιπες ηλικίες, που πρόκειται να συμμετάσχουν στα διάφορα πρωταθλήματα και τουρνουά της ΕΣΚΑ, η εγγραφή είναι υποχρεωτική προκειμένου ο αθλητής να μπορεί να συμμετάσχει στους αγώνες.

Ως Σύλλογος καλωσορίζουμε και χαιρετίζουμε τη νέα αυτή διαδικασία, που καταργεί τη γραφειοκρατία και τις αμέτρητες μεταβάσεις στα γραφεία της Ε.Ο.Κ. και της Ε.Σ.Κ.Α. ενώ παράλληλα λειτουργεί προς την κατεύθυνση της διαφάνειας. Να θυμίσουμε σε όλους τους φίλους του Συλλόγου μας, πως ήταν χρόνιο αίτημα του Ε.Σ. Νέας Μάκρης, η ψηφιακή εγγραφή στα μητρώα της Ε.Ο.Κ., όπως ακριβώς συμβαίνει εδώ και πολλά χρόνια στην αντίστοιχη ομοσπονδία του Volley.

Style switcher RESET
Body styles
Color scheme