ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΑ PLAY OFF ΑΝΟΔΟΥ ΓΙΑ ΤΟ VOLLEY ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΑ PLAY OFF ΑΝΟΔΟΥ ΓΙΑ ΤΟ VOLLEY ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ό,τι και να πει κανείς για αυτά τα κορίτσια, για αυτή την ομάδα, την ομάδα Volley Γυναικών του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης, είναι λίγο! Τα τελευταία χρόνια, υπό την μαεστρική καθοδήγηση του Πρωταθλητή και πολύπειρου προπονητή Volley Γιάννη Φάκα, καταρρίπτει το ένα ιστορικό ρεκόρ μετά το άλλο. Τη Δευτέρα 21 Μαρτίου, καταγράφηκε άλλη μια ιστορική στιγμή καθώς η ομάδα πέτυχε την κορυφαία επιτυχία στην ιστορία της καθώς εξασφάλισε μαθηματικά την είσοδό της στα Play Off ανόδου στη Β΄ Εθνική Κατηγορία Γυναικών Volley.

Στους 4 αγώνες που απομένουν για την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος, η ομάδα μας θα αγωνιστεί κατά σειρά με τις ομάδες:

Α.Ο. Παλλήνης εκτός (28/03/2022 – 21:45)
Πανελήνιος Γ.Σ. εντός (04/04/2022-21:45)
Α.Ο. Θρακομακεδόνων εκτός (11/04/2022 – 21:45)
Α.Ο. Αγίου Στεφάνου εντός (18/04/2022- 21:45)

Σύμφωνα με τη βαθμολογία, η ομάδα μας θα μπει στα Play Off ανόδου έχοντας 2 νίκες τόσο απέναντι στο Γ.Σ. Γλυκών Νερών, όσο και την ομάδα του Α.Ο. Βάρης “Ο Ανάργυρους”, ενώ και την ομάδα του Α.Ο. Αγίου Στεφάνου, η ομάδα του Επιμορφωτικού την είχε νικήσει στο ματς του Α΄ Γύρου, γεγονός που καθιστά το ματς της τελευταίας αγωνιστικής ιδιαίτερου βαθμολογικού ενδιαφέροντος εν όψει Play Off. Στα Play Off οι ομάδες θα αγωνιστούν ως εξής:

2η Θέση vs 5η Θέση
3η Θέση vs 4η Θέση

και στον τελικό θα προκριθούν οι ομάδες που θα φτάσουν τις 3 νίκες, συμπεριλαβανομένων των αποτελεσμάτων της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος.
Στον τελικό ισχύει εκ νέου η ίδια λογική, γεγονός που σημαίνει πως η ομάδα της Νέας Μάκρης, θα μπει στα Play Off εκτός απροόπτου, με τεράστιο πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων σωματείων.

Μπορεί για τους μη μυημένους στο Volley γυναικών ο όρος Β’ Εθνική να μη λέει πολλά, αλλά πρόκειται για την 3η τη τάξει κατηγορία στην Ελλάδα! Το γεγονός μάλιστα ότι πλην της ανδρικής ομάδας Volley του Επιμορφωτικού Συλλόγου, ουδέποτε άλλη ομάδα Volley του Δήμου μας, έχει βρεθεί σε Εθνική Κατηγορία, προσδίδει, στην διαφαινόμενη επιτυχία αυτή τεράστια σημασία για την εξωστρέφεια του Δήμου μας!

Εμείς από την πλευρά μας, ευχόμαστε καλή επιτυχία στα κορίτσια μας και τον προπονητή τους και με την ευχή να μας κάνουν για ακόμα μια φορά να δακρύσουμε απο χαρά και συγκίνηση, θα παρακολουθούμε την πορεία τους!

Δείτε εδώ την βαθμολογία: Α Τοπικής Κατηγορίας Ε.Σ.Π.Α.Α.Α.,
Δείτε εδώ το ρόστερ της ομάδας μας:
Roster_ΕΣΝΜ-VOLLEY_21

0 Shares
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme