ΕΞΕΛΙΞΗ, ΠΡΟΟΔΟΣ, ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΜΑΣ

Αγαπητοί μας φίλοι, 

Με μεγάλη χαρά εγκαινιάζουμε τη νέα μας στήλη, όπου θα παραθέτουμε νέα που σχετίζονται με την εξέλιξη, την πρόοδο και τις διακρίσεις των αθλητών της ακαδημίας μας, με δύο πολύ ευχάριστα νέα:

Χιονάτος Ιορδάνης (Γεν. 2008 – Αθλητής Παμπαίδων Ε.Σ. Νέας Μάκρης)
Ο αθλητής της ομάδας παμπαίδων (γεν. 2008), Χιονάτος Ιορδάνης, επιλέχθηκε ανάμεσα σε δεκάδες αθλητές που έλαβαν μέρος στις προπονήσεις των κλιμακίων της ΕΣΚΑ και κλήθηκε να συμμετάσχει στις προπονήσεις των κλιμακίων Νότου της Εθνικής Ελλάδος μπάσκετ. Ο Ιορδάνης, την Παρασκευή 09-09-2022, έσπασε ένα ακόμα ιστορικό ρεκόρ, καθώς έγινε ο νεότερος αθλητής στην ιστορία του ανδρικού μας τμήματος μπάσκετ, όπου σε ηλικία 14 μόλις ετών και 209 ημερών, σκόραρε σε επίσημο αγώνα. Ο Ιορδάνης συμμετείχε στον αγώνα κυπέλλου ΕΣΚΑ, Ωρωπός – Ε.Σ. Νέας Μάκρης, όπου σε περίπου 10 λεπτά συμμετοχής, κατάφερε να σημειώσει 3π και να δείξει πολύ καλά δείγματα γραφής. Ο έτερος αθλητής Βρενόζι Οντίν έλαβε και εκείνος τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής στον ίδιο αγώνα, αλλά δεν κατάφερε να πετύχει και εκείνος τους πρώτους του πόντους.

Καλλιανιώτης Μιχαήλ-Άγγελος (Γεν. 2006 – Αθλητής Εφήβων)
Ο πρώην αθλητής της ακαδημίας μας, Καλλιανιώτης Μιχαήλ-Άγγελος, έλαβε πρόταση από το τμήμα εφήβων του Παναθηναϊκού Α.Ο. και πλέον, μετά τον Ε.Σ. Νέας Μάκρης και τη BAC, συνεχίζει να προοδεύει και θα ανήκει στο ρόστερ μιας εκ των κορυφαίων ομάδων μπάσκετ της Ευρώπης! Ευχόμαστε στον Μιχαήλ-Άγγελο καλή πρόοδο και να συνεχίσει να μας κάνει υπερήφανους!

 

 

0 Shares
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme