ΕΞΕΛΙΞΗ, ΠΡΟΟΔΟΣ, ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΜΑΣ

Αγαπητοί μας φίλοι, 

Με μεγάλη χαρά, στα πλαίσια της νέας μας στήλης, που εγκαινιάσαμε το περασμένο φθινόπωρο, όπου παραθέτουμε νέα που σχετίζονται με την εξέλιξη, την πρόοδο και τις διακρίσεις των αθλητών της ακαδημίας μας, ανακοινώνουμε δύο πολύ ευχάριστες διακρίσεις:

Καλλιανιώτης Μιχαήλ-Άγγελος (Γεν. 2006 – Αθλητής Εφήβων)
Ο πρώην αθλητής της ακαδημίας μας, Καλλιανιώτης Μιχαήλ-Άγγελος, μέλος της ομάδας εφήβων του Παναθηναϊκού Α.Ο., κατέκτησε το πρωτάθλημα εφήβων ΕΣΚΑ και θα συμμετάσχει στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος εφήβων! Να ευχηθούμε στον Μιχαήλ-Άγγελο πάντα επιτυχίες, καλή πρόοδο και να συνεχίσει να μας κάνει υπερήφανους!

Σταμάτης Πέτρος (Γεν. 1998 – Αθλητής Ανδρικού)
Ο πρώην αθλητής της ανδρικής ομάδας μας, Σταμάτης Πέτρος, μέλος της ομάδας ανδρών του Αργοναύτη Ραφήνας Α.Ο., συνεχίζει τις εξαιρετικές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής! Στον εκτός έδρας αγώνα των play-off ανόδου, με το φαβορί για την άνοδο, ομάδα του Α.Ο. Δάφνης, ήταν εκ των διακριθέντων της ομάδας της Ραφήνας, όπου ο νεαρός αθλητής μας, μεταγράφηκε το περασμένο καλοκαίρι. Να ευχηθούμε στον Πέτρο και στη γειτονική ομάδα του Αργοναύτη, πολλές επιτυχίες και διακρίσεις!

 

0 Shares
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme