Αγαπητοί μας φίλοι, 

Συνεχίζουμε την να παραθέτουμε νέα που σχετίζονται με την εξέλιξη, την πρόοδο και τις διακρίσεις των αθλητών της ακαδημίας μας, γεγονός που μας κάνει ιδιαιτέρως υπερήφανους για τα ταλέντα που έχουν αναδειχθεί από τη σπουδαία δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες μπάσκετ και volley του Ε.Σ. Νέας Μάκρης. Σε αυτή την έκδοση το ¨άρωμα” volley είναι έντονο….!

Καλλιανιώτης Μιχαήλ-Άγγελος (Γεν. 2006 – Αθλητής Μπάσκετ Εφήβων)
Μετά το πρωτάθλημα εφήβων ΕΣΚΑ, ο Μιχαήλ-Άγγελος, κατέκτησε με την ομάδα του Παναθηναϊκού Α.Ο. το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων 2022-2023. Είναι η μεγαλύτερη διάκριση που καταφέρνει αθλητής της ακαδημίας μας και το γεγονός αυτό μας κάνει ιδιαιτέρως υπερήφανους!

Δέσποινα Παναγιωτίδου  (Γεν. 1994 – Αθλήτρια Volley Γυναικών)
Οι συστάσεις για τη Δέσποινα, είναι περιττές. Είναι το μεγαλύτερο ταλέντο που έχει αναδείξει ο Επιμορφωτικός Σύλλογος Νέας Μάκρης, στο Volley. Την τελευταία σεζόν αγωνίστηκε με την ομάδα του Γ.Σ. Ηλιούπολης στην Α2, αποτελώντας βασικό της στέλεχος ενώ την επόμενη σεζόν η Δέσποινα θα αγωνιστεί στην ομάδα του Γ.Σ. Απόλλωνα Σμύρνης στην Β’ Εθνική Γυναικών, συνχίζοντας τις υψηλές πτήσεις σε ομάδες εθνικών κατηγοριών!

Βασιλική Τσακιργιάννη  (Γεν. 2003 – Αθλήτρια Volley Γυναικών)
Η Βασιλική, μετά την καταπληκτική πορεία που είχε τη σεζόν 2021-2022, με την Γυναικεία ομάδα του Επιμορφωτικού, πετυχαίνοντας την άνοδο στη Β΄ Εθνική, λόγω σπουδών, μετακόμισε στη Βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Θράκη. Εκεί υπήρξε έντονο ενδιαφέρον από ομάδες που αγωνίζονται σε εθνικές κατηγορίες. Η Βασιλική τελικά κατέληξε στην Α2 Γυναικών, όπου αγωνίστηκε φέτος με την ομάδα του Γ.Σ.Γ. Νίκη Αλεξανδρούπολης, με πολύ σημαντική παρουσία, υπό τις οδηγίες, του σπουδαίου πρώην αθλητή Volley και νυν προπονητή, Θανάδη Μουστακίδη!

Ιωάννα Τσακιργιάννη  (Γεν. 2003 – Αθλήτρια Volley Γυναικών)
Η Ιωάννα, που και εκείνη είχε σημαντική συνεισφορά στην καταπληκτική πορεία της Γυναικείας ομάδας Volley του Ε.Σ. Νέας Μάκρης, τη σεζόν 2021-2022, με αποκορύφωμα την άνοδο στη Β΄ Εθνική και εκείνη λόγω σπουδών, μετακόμισε στη Βόρεια Ελλάδα. Όπως συνέβη και με την αδερφή της, αρκετές ήταν οι ομάδες εθνικών κατηγοριών που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την απόκτησή της. Η Ιωάννα επέλεξε και εκείνη να αγωνιστεί στην Α2 Γυναικών,  με την ομάδα του Γ.Σ.Γ. Νίκη Αλεξανδρούπολης, όπου είχε πολύ καλή παρουσία τη φετινή σεζόν.

Κωνσταντίνα Καρυδάκη  (Γεν. 1999 – Αθλήτρια Volley Γυναικών)
Η Κωνσταντίνα, τα τελευταία χρόνια, έχοντας μετακομίσει στα Γιάννενα, αγωνίζεται με πολύ σημαντική παρουσία, στην ομάδα Γιάννινα Α.Σ., στην Α2 Γυναικών!Η Κωνσταντίνα, αποτελεί μια από τις αθλήτριες που έμαθαν Volley στην ακαδημία του Συλλόγου μας, και από νωρίς έδειξε το σπουδαίο της ταλέντο. Το γεγονός της μετακίνησής της λόγω σπουδών στα Ιωάννινα, στέρησε από το Σύλλογό μας το ταλέντο της, όμως πάντα περιμένουμε να επιστρέψει στην αγκαλιά του Συλλόγου μας!

Φίλιππος Κωνσταντόπουλος  (Γεν. 2007 – Αθλήτρια Μπάσκετ Παίδων)
Ο Φίλιππος, είναι ένας άθλητής με πάρα πολύ ταλέντο που αναδείχθηκε απο την ακαδημία μας. Φέτος αγωνίστηκε στην Α1 Παίδων ΕΣΚΑ, με την ομάδα του Πλάτωνα, όπου μεταγράφηκε πριν 2 χρόνια. Ο Φίλιππος, είχε εξαιρετική παρουσία καθώς ήταν το … πρώτο βιολί της ομάδας του, με μέσο όρο πόντων πάνω από 15. Ο Φίλιππος διακρίνεται για την έφεση στο σκορ, την οργάνωση της ομάδας και το καταπληκτικό στήσιμό της εντός του αγωνστικού χώρου!

Style switcher RESET
Body styles
Color scheme