ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

Αγαπητά μέλη και φίλοι της Βιβλιοθήκης μας,

Ανοίγουμε ξανά τις πόρτες μας από την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020 για δανεισμό και επιστροφή βιβλίων, τηρώντας όλους τους κανόνες ασφαλείας!
Παρακαλούμε να διαβάσετε την ανακοίνωση με προσοχή! Βασιζόμαστε στην συνεργασία σας προκειμένου χρήστες και εθελοντές να παραμείνουμε ασφαλείς.

  • Στη Βιβλιοθήκη, με βάση τα τετραγωνικά της, θα μπορούν, εκτός από τους εθελοντές, να μπουν 2 ξεχωριστά άτομα τηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας (μέλη οικογένειας που θα έρθετε μαζί, για να μετράτε σαν ένας, θα πρέπει να κινείστε μαζί στον χώρο.)
  • Επιτρέπονται τα παιδιά από 12 ετών και άνω.
  • Εάν η προσέλευση είναι μεγαλύτερη, θα πρέπει να περιμένετε έξω από την είσοδο της Βιβλιοθήκης η οποία θα είναι η κεντρική πόρτα της Βιβλιοθήκης και όχι η πόρτα από το Κυλικείο του Δημοτικού Κινηματογράφου Αλίκη.
  • Η παραμονή σας στη Βιβλιοθήκη περιορίζεται στα 20 λεπτά.
  • Να προσέρχεστε υποχρεωτικά με μάσκα και γάντια. Στην είσοδο της Βιβλιοθήκης θα υπάρχει αντισηπτικό που θα χρησιμοποιείτε κατά την είσοδό σας.
  • Τα επιστρεφόμενα βιβλία θα πρέπει να είναι τοποθετημένα μέσα σε σακούλα, πλαστική ή χάρτινη με το όνομά σας και την ημερομηνία παράδοσης και θα μένουν σε καραντίνα σε ειδικό χώρο φύλαξης που έχει δημιουργηθεί για τουλάχιστον 72 ώρες.
  • Δεχόμαστε δωρεές βιβλίων μόνον κατόπιν συνεννόησης με τους εθελοντές της Βιβλιοθήκης. Τα βιβλία αυτά θα πρέπει να είναι τοποθετημένα μέσα σε κλειστή σακούλα με το όνομα και το τηλέφωνό σας.

Οι εκδηλώσεις και οι παρουσιάσεις μας δεν θα συνεχιστούν για τη φετινή περίοδο. Αν κάτι αλλάξει, θα σας ενημερώσουμε.

Ημέρες και ώρες λειτουργίας της Βιβλιοθήκης

Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή : 6.00 μμ – 8:00 μμ

Τηλέφωνα επικοινωνίας στις ώρες λειτουργίας της Βιβλιοθήκης

Μαρία Βούλγαρη: 6936195593
Ενυ Δήμου: 6974832868
Βάνα Αποστόλογλου: 6973895970
Ευαγγελία Μπιρλιράκη: 6974911718
Μαρία Φρέρη: 6942422615

E-mail : library.n.makri@gmail.com

Σας περιμένουμε!

0 Shares
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme