Ο Ε.Σ. ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΕΣΚΑ

Τη Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019, η Ε.Σ.Κ.Α. (Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αττικής), έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα της, στο Κλειστό Ολυμπιακό Κέντρο Γαλατσίου.

Ένας πανέμορφος χώρος που, όπως ανέφερε και ο Πρόεδρος της Ένωσης κος Γιάννης Αλεξόπουλος βρέθηκε επιτέλους ένας χώρος ικανός, να φιλοξενήσει με άνεση την εκδήλωση της μεγαλύτερης Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης της χώρας που αριθμεί 189 σωματεία από 41 Δήμους της Αττικής,  με πάνω από 25.000 αθλητές και αθλήτριες που διοργανώνει πάνω από 14.000 αγώνες κάθε χρόνο!

Στην εκδήλωση το παρόν έδωσαν μεγάλες μορφές του ελληνικού μπάσκετ, όπως ο Πρόεδρος της Ε.Ο.Κ. (Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης) κος Παναγιώτης Βασιλακόπουλος, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης (πρώην αθλητής του μπάσκετ και Γενικός Υπεύθυνος Ακαδημιών Παναθηναϊκού Α.Ο.) και πολλοί βουλευτές και παράγοντες του ελληνικού αθλητισμού.

Τον Σύλλογό μας, εκπροσώπησε ο κος Νίκος Μοριανός, Γενικός Αρχηγός του τμήματος μπάσκετ του Ε.Σ. Νέας Μάκρης, ο οποίος στο περιθώριο της εκδήλωσης είχε τη χαρά να μιλήσει με άλλους παράγοντες ερασιτεχνικών σωματείων της Αθήνας.

Από την εκδήλωση εκείνο που θα πρέπει να κρατήσουμε είναι μερικά από τα λόγια του Φραγκίσκου Αλβέρτη, τα οποία ο Σύλλογός μας όλα αυτά τα χρόνια προσπαθεί κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες να τηρεί πιστά: «Η ευθύνη των αθλητικών παραγόντων και των προπονητών μπάσκετ, στα ερασιτεχνικά σωματεία, δεν είναι να βγουν από τους Συλλόγους οι καλύτεροι αθλητές που θα μας κάνουν όλους υπερήφανους με τις διακρίσεις σε Συλλογικό και Εθνικό επίπεδό, αυτοί εκ των πραγμάτων, θα είναι ελάχιστοι. Εκείνο πάνω στο οποίο όλοι ΥΠΕΥΘΥΝΑ οφείλουν να δουλεύουν είναι, από τα ερασιτεχνικά σωματεία να βγουν στη κοινωνία άνθρωποι, με υψηλά ιδανικά και αξίες και να γίνουν καλύτεροι φίλαθλοι και καλύτεροι γονείς, που  θα ανεβάσουν την ποιότητα της κοινωνίας μας»

0 Shares
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme