ΕΤΗΣΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΚΟΠΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ

Αγαπητοί μας φίλοι,
 
Με ιδιαίτερη χαρά κόψαμε σήμερα την πίτα μας στο κατάμεστο γήπεδο του μπάσκετ “Γιάννης Δημητριάδης“!
 
Με την παρουσία τους μας τίμησαν και μας ευχήθηκαν υγεία και επιτυχία σε ό,τι κάνουμε ο Δήμαρχος Μαραθώνα κος Στέργιος Τσίρκας, οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων Νέας Μάκρης κος Κων/νος Κουλούκουσας και Μαραθώνα κος Κώστας Λάσκος. Ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Μαραθώνα  κος Μανώλης Γεωργάτος. Οι αντιδήμαρχοι κος Χρήστος Στάμος, κος Λάσκος Αργύρης, κος Σωτηρίου Βαγγέλης, κος Κυπαρίσσης Ευάγγελος και κος Μακρής Τάκης. Οι δημοτικοί σύμβουλοι κος Καραγιάννης Νίκος, κος Δημήτρης Παπαιωάννου, κος Γεραμάνης Στέλιος, κος Ζουμπουρλής Νίκος, κα Πατεράκη Πόπη και οι σύμβουλοι της τοπικής κοινότητας Νέας Μάκρης κος Παπαδόπουλος Γεώργιος, κος Σωτηρίου Γιάννης, κος Κυριακού Γιάννης και η πρώην πρόεδρος του Επιμορφωτικού κυρία Καίτη Λαγωνικάκου.
 
Τους ευχαριστούμε όλους και αντευχόμαστε υγεία και έργα καλά και καθαρά όπως αξίζει ο τόπος μας!
 
Εμείς, ως Δ.Σ. είχαμε σήμερα την ευκαιρία να ευχαριστήσουμε και να τιμήσουμε όλα εκείνα τα μέλη μας που λειτουργούν και φροντίζουν τα τμήματά μας χωρίς να είναι μέλη του διοικητικού συμβουλίου μας.
 
Τιμήσαμε τον κο Νίκο Σαραφάκη για τη διαρκή παρουσία του και προσφορά του είτε ως πρόεδρος είτε ως μέλος των πολιτιστικών μας τμημάτων, το γενικό αρχηγό του τμήματος μπάσκετ κο Νίκο Μοριανό, τον κο Παναγιώτη Γιαννόπουλο μέλος του θεατρικού εργαστηρίου και της χορωδίας και τεχνικό ήχου και φωτισμού, τη “μαμά” του βόλεϊ κα Φαίη Ζώτου, τις κυρίες Καραγκούνη Κατερίνα και Καρατζά Σίσσυ για την προσφορά τους στα τμήματα χορωδίας και ζωγραφικής αντίστοιχα, τον υποστηρικτή στο σκάκι κο Θεόδωρο Ανδρομέδα και την κα Ματίνα Παυλάκου την έφορο του λάτιν.
 
Ιδιαίτερη χαρά για εμάς αποτελεί και ο τρόπος λειτουργίας του τμήματος της βιβλιοθήκης μας. Καταγραφή, δανεισμός, συνεργασίες, παραρτήματα, παρουσιάσεις βιβλίων και δημιουργών είναι αποτέλεσμα της καθημερινής παρουσίας και της αγάπης των πέντε κυριών που ανιδιοτελώς διαθέτουν το χρόνο τους! Τιμούμε και ευχαριστούμε τις κυρίες Μαρία Βούλγαρη, Ένυ Δήμου, Μαρία Φρέρη, Ευαγγελία Μπιρλιράκη και Βάνα Αποστόλογλου.
 
Χαιρόμαστε πάντα όταν βραβεύουμε για τις επιτυχίες τους στον αθλητισμό και τα γράμματα τους νέους φοιτητές και φοιτήτριες που είναι στα τμήματά μας. Καλές σπουδές παιδιά! Η επιτυχία σας και δική μας χαρά!
 
Από το τμήμα χορού: Σπανού Ευαγγελία και Δήμητρα Κλεφτάκη.
Από το τμήμα βόλεϊ: Στεργίου Σταυριάννα, Εξαπορρήτων Ζωή,Τσακιργιάννη Παναγιώτα, Κοιλιαρίδου Μαρία -Χριστίνα.
Από το τμήμα μπάσκετ: Αλεξόπουλος Κωστής, Αλεφαντής Δημήτρης, Μπιτσιούνης Βασίλης, Καψοκέφαλος Γεράσιμος, Παπουτσής Γιάννης, Ντούνης Γιώργος και Κολοκοτρώνης Στέφανος.
 
Συγχαρητήρια σε όλες και όλους σας!
 
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους δασκάλους των χορευτικών μας τμημάτων κο Άγγελο Θεοδωρόπουλο και κα Ευαγγελία Χατζή που ήρθαν από την Αθήνα, στο δάσκαλο καράτε κο Δημήτρη Αποστολάτο και την ομάδα του για την πολύ όμορφη επίδειξή τους, σε όλους τους προπονητές μας, τους αθλητές τις αθλήτριες μας , τους χορευτές μας μικρούς και μεγάλους και σε όλους εσάς που μας στηρίζετε πάντα με την εμπιστοσύνη σας και την παρουσία σας!
 
Ευχαριστούμε και τον κο  Νίκανδρο Κεπέση για την ηχητική κάλυψη της εκδήλωσής μας.
 
Χρόνια πολλά σε όλους,υγεία αγάπη ,συνεργασία και αλληλοκατανόηση!
 
Περαστικά σε όλους όσοι λόγο ιώσεων δεν ήταν μαζί μας σήμερα!
 
Κατερίνα Τάμπαση-Ζαφειριάδου
Φωτογραφικό Υλικό
 
0 Shares
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme