ΕΥΧΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ Δ.Σ.

Αγαπητά μας παιδιά, γονείς, φίλες και φίλοι του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης

Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας, αποχαιρετά άλλη μια χρονιά, την 44η στην Ιστορία του Συλλόγου μας και τα συναισθήματα είναι γεμάτα υπερηφάνεια, από όλα όσα κατορθώσαμε όλοι μαζί, συλλογικά και εθελοντικά καθόλη τη διάρκεια του 2019! Η χρονιά που φεύγει, ήταν μία από τις κορυφαίες στην τεράστια και πλούσια Ιστορία του Επιμορφωτικού, καθώς όλα μας τα τμήματα, κατάφεραν να φέρουν σημαντικές διακρίσεις για το Σύλλογό και την πόλη μας, να συμμετάσχουν σε εκδηλώσεις του Δήμου Μαραθώνα αποσπώντας τα καλύτερα σχόλια, να βρεθούν δίπλα σε όλες τις δράσεις του Δήμου και της Τοπικής Κοινότητας Νέας Μάκρης και τέλος να προσελκύσουν πολλούς εθελοντές στο δυναμικό τους.

Κορυφαία στιγμή για το 2019, αποτέλεσε η τελετή ονοματοδοσίας του Κλειστού Γηπέδου Μπάσκετ της Νέας Μάκρης, σε “Γιάννης Δημητριάδης“, στη μνήμη του αείμνηστου Προέδρου μας, που αποτελεί σημείο αναφοράς για τον εθελοντισμό στον τόπο μας. Μια τελετή, η οποία συνοδεύτηκε από τις βραβεύσεις των τμημάτων μπάσκετ ανδρών και volley γυναικών, οι αθλητές και αθλήτριες των οποίων, διαφήμισαν με τον καλύτερο τρόπο την Νέα Μάκρη, προσθέτωντας 2 ανόδους, οι οποίες μάλιστα συνοδεύτηκαν από τις πρώτες θέσεις που κατέκτησαν και οι 2 ομάδες μας στα πρωταθλήματα όπου έλαβαν μέρος, στην πλούσια ιστορία των δύο τμημάτων.

Στα πολιτιστικά δρώμενα, το τμήμα Παραδοσιακών Χορών, εκπροσώπησε τον Σύλλογό μας επάξια, στο 2ο Φεστιβάλ Κρασιού του Δήμου Μαραθώνα, με χορούς από τον Πόντο, αποσπώντας πολύ κολακευτικά σχόλια για τη παρουσία του, ενώ για ακόμα μια χρονιά, η Καλοκαιρινή Χορευτική Παράσταση, συγκέντρωσε πλήθος κόσμου στο Ανοικτό Θέατρο του Αθλητικού και Πολιτιστικού Πάρκου Νέας Μάκρης και έγινε σημείο αναφοράς, στο Πολιτιστικό Καλοκαίρι του Δήμου Μαραθώνα για το 2019.

Το Θεατρικό μας Εργαστήρι, συγκίνησε πλήθος θεατών που παρακολούθησαν την παράσταση “Ο Κύκλος Με Την Κιμωλία” και εκπροσώπησε με τον καλύτερο τρόπο τον Επιμορφωτικό, στο 1ο Φεστιβαλ Ερασιτεχνικών Θιάσων του Δήμου Μαραθώνα. Ενώ και η Χορωδία Παραδοσιακής Μουσικής “Ηλιόπετρα”, μας … αγκάλιασε μαζί με τις υπέροχες μελωδίες και μας ταξίδεψε το Σεπτέμβριο με την υπέροχη παράσταση που έδωσε.

Στα υπόλοιπα τμήματά μας, σπουδαίες ήταν οι διακρίσεις των αθλητών του τμήματος Shotokun Karate, οι οποίοι συμμετείχαν σε πανελλήνια πρωταθλήματα, κατακτώντας αρκετά μετάλλια, ενώ διακρίσεις είχαμε και στο τμήμα τέννις, κατά τη συμμετοχή των αθλητών μας στο διαδημοτικό τουρνουά που έλαβε χώρα στο Κορωπί. 

Το κλείσιμο της χρονιάς, έκρυβε ακόμα μια σπουδαία διάκριση για τον Επιμορφωτικό μας, καθώς το τμήμα Μπάσκετ του Συλλόγου, επιλέχθηκε να συμμετάσχει στο πρόγραμμα Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ, καταλαμβάνοντας μία από τις 50 θέσεις ανάμεσα σε εκατοντάδες που υπέβαλαν αίτηση, από όλη την Ελλάδα


Κλείνοντας τον πολύ σύντομο απολογισμό, ιδιαίτερη μνεία, αξίζει να γίνει για την αναδιοργάνωση και επαναλειτουργία της Δανειστικής Βιβλιοθήκης, που έγινε τη χρονιά που μας φεύγει. Η ομάδα των εθελοντριών μας έχει κάνει όλη τη χρονιά ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ δουλειά, δανειζοντας εκατοντάδες τίτλους βιβλίων από τη πλούσια Βιβλιοθήκη του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης, ίδρυσαν παράρτημα στο Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης και διοργάνωσαν πολλές εξαιρετικές βραδιές που περιελάμβαναν παρουσιάσεις βιβλίων ή συζητήσεις πάνω σε επίκαιρα και διαχρονικά θέματα.

Όλες οι παραπάνω δράσεις και οι διακρίσεις των τμημάτων του Συλλόγου μας, θα ήταν αδύνατο να είχαν συμβεί αν δεν υπήρχε, αφενός η παραχώρηση των χώρων από την ΚΕΔΜΑ, που φιλοξενούν το Σύλλογό μας, αφετέρου αν δεν υπήρχαν οι προπονητές-τριες και δάσκαλοι που συνεργάστηκαν αρμονικά με τους εθελοντές – μέλη του Συλλόγου μας, εντός και εκτός Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και οι χορηγοί μας. Για το λόγο αυτό στο παρόν μύνημά μας θέλουμε σαν Διοικητικό Συμβούλιο, να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στο Δήμαρχο και στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μαραθώνα , στο Πρόεδρο και στα μέλη της Τοπικής Κοινότητας Νέας Μάκρης και στον Πρόεδρο και στα Μέλη του Δ.Σ. της ΚΕΔΜΑ καθώς και στο προσωπικό αυτής και προς όλους τους χορηγούς που στέκονται αρωγοί στο έργο όλων μας. 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζουν όλοι οι προπονητές, οι προπονήτριες, οι δάσκαλοι και οι δασκαλες όλων των τμημάτων μας, οι οποίοι με υπομονή και επιμονή, γυμνάζουν, εξασκούν και διδάσκουν, μικρούς και μεγάλους, ενώ όποτε τους ζητηθεί, βρίσκονται πλάι μας, σε κάθε δράση εκτός του προγράμματός τους. 

Τέλος, εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας προς όλους τους εφόρους, μέλη, φίλες και φίλους του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης, οι οποίοι άκοπα, ανιδιοτελώς και με πολύ μεράκι, στελεχώνουν και στέκονται δίπλα σε όλα τα τμήματά μας. Η βοήθειά σας είναι ανεκτίμητης αξίας και σας ευχαριστούμε όλους, ευελπιστώντας ότι το εθελοντικό κίνημα που ανθίζει πάλι μέσω του Συλλόγου μας, θα συνεχίσει να μεγαλώνει, φέρνοντας κοντά ανθρώπους με ιδέες και όρεξη ώστε να προχωρήσουμε παρακάτω και να συνεχίσουμε να ταξιδεύουμε για πολλές δεκαετίες ακόμα!

Με τιμή,

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Δ.Σ. του Ε.Σ. Νέας Μάκρης

Style switcher RESET
Body styles
Color scheme