ΦΙΕΣΤΑ ΑΝΟΔΟΥ ΟΜΑΔΑΣ VOLLEY ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Με μια πολύ όμορφη εκδήλωση ξεκίνησε το ταξίδι της γυναικείας μας ομάδας volley του Εππιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης στο … όνειρο και συγκεκριμένα στη Β’ Εθνική Κατηγορία Γυναικών.

Την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου, ο Σύλλογός μας, βράβευσε τους συντελεστές της περσινής επιτυχίας, σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση, όπου έδωσαν το παρόν σπουδαίοι αθλητές και αθλήτριες, όπως οι Τριανταφυλλίδης, Παχατουρίδης, Κουρνέτας, Ντράγκοβιτς, Καραντάσιου, Αμαριανάκης, Μαυροκεφαλίδης, Ξεροβάσιλας, Θεοδωρίδης και οι “δικοί” μας Γιάννης Φάκας και Μαρία Πλαγιαννάκου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν και οι βασικοί μας χορηγοί, οι οποίοι θα στηρίξουν φέτος την πολύ σημαντική προσπάθεια της ομάδας του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης και τους οποίους ευχαριστούμε πολύ!

Αποκορύφωμα της εκδήλωσης ήταν το παιχνίδι επίδειξης ανάμεσα  στην γυναικεία μας ομάδα και στην ομάδα των παλαίμαχων αθλητών και αθλητριών που τίμησαν κατά το παρελθόν, όλοι τους το εθνόσημο με τη συμμετοχή τους σε εθνικές ομάδες.

Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους αρκετοί φίλοι του αθλήματος και εκπρόσωποι της Δημοτικής αρχής, οι οποίοι στέκονται πάντα δίπλα μας, αρωγοί στο έργο μας. Συγκεκριμένα, ο κύριος Στάμος Χρήστος, που εκπροσώπησε τον Δήμαρχο Μαραθώνα, οι αντιδήμαρχοι Καραγιάννης Νίκος, Κυπαρίσσης Ευάγγελος, Μπούφης Κώστας, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρισης του Δήμου Μαραθώνα κος Μανώλης Γεωργάτος και οι πρόεδροι των της Δημοτικών κοινότητων κύριοι Κουλούκουσας Κώστας (Νέας Μάκρης) και Λάσκος Κώστας (Μαραθωνα) .

Με την ευχή όλες οι αθλήτριές μας, το προπονητικό τιμ και οι υπεύθυνοι του τμήματος, να έχουν υγεία, ανυπομονούμε να δούμε την ομάδα της Νέας Μάκρης, να μας κάνει για ακόμα μια χρονιά να γεμίσουμε όμορφες εικόνες και να ζήσουμε έντονες συγκινήσεις και συναισθήματα!

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ  στα μέλη του συλλόγου μας, που αφιέρωσαν τον πολύτιμο ελεύθερό τους χρόνο για την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης. 

Δείτε στιγμιότυπα από το παιχνίδι, πατώντας στα παρακάτω εικονίδια

Style switcher RESET
Body styles
Color scheme