ΓΙΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΣΤΟΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Καλούμε όσους αθλητές, αθλήτριες, μέλη, φίλους και φίλες του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης, επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Εθελοντικό Πρόγραμμα του 38ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, ο οποίος θα διεξαχθεί το διήμερο 7&8 Νοεμβρίου 2020, να επικοινωνήσουν με την κα Κατερίνα Ζαφειριάδου:693 828 3327

Ακολουθεί η ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ:

Ελπίζουμε να μας στηρίξετε και φέτος και να ανταμώσουμε ξανά τον Νοέμβριο ενώνοντας τις δυνάμεις μας και δίνοντας μήνυμα αισιοδοξίας!

Ο ΣΕΓΑΣ προχώρησε στην κατάρτιση Πρωτοκόλλου που αφορά στη διεξαγωγή αγώνων δρόμου εκτός σταδίου, θέλοντας να συμβάλλει στην ασφαλέστερη δυνατή παρουσία τόσο των συμμετεχόντων δρομέων, όσο και των προπονητών, κριτών, εθελοντών, εργαζομένων, ιατρικού και βοηθητικού προσωπικού. Το Πρωτόκολλο περιλαμβάνει όλους τους κανόνες διεξαγωγής, τα μέτρα υγειονομικής προστασίας και τις διαδικασίες που θα τηρηθούν κατά τη διάρκεια μιας διοργάνωσης και στο πλαίσιο αυτής και θα αναθεωρείται σε τακτά χρονικά διαστήματα, σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών επιστημόνων-συνεργατών του ΣΕΓΑΣ, με βάση τα επιδημιολογικά δεδομένα και τις υποδείξεις της Υγειονομικής Επιτροπής της ΓΓΑ. Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Παρακαλούμε θερμά να διαβάσετε προσεκτικά τους όρους συμμετοχής που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας στο ειδικό πεδίο του Εθελοντισμού, για να είσαστε πλήρως ενημερωμένοι για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις που απορρέουν της συμμετοχής σας.

Πατήστε ΕΔΩ για να διαβάσετε την Πρόσκληση συμμετοχής του ΣΕΓΑΣ.

0 Shares
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme