Η ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΜΑΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ WIN CANCER!

Win Cancer, αυτοπροσδιορίζονται ως: «Μία Άτυπη Εθελοντική Οργάνωση Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Στόχος μας η καθημερινή επίλυση μικρού ή μεγάλου προβλήματος και εμποδίου ενός ή πολλών συνανθρώπων μας, σε σχέση με τον καρκίνο».

Κάπου πριν τις γιορτές των περσινών Χριστουγέννων είδαμε μία ανάρτησή τους: ζητούσαν βιβλία, με προσωπικές αφιερώσεις, για ασθενείς στα αντικαρκινικά νοσοκομεία. 


Διαλέξαμε περίπου 10 βιβλία (τότε δεν ήθελαν περισσότερα). Φίλες από τον σύλλογό μας έγραψαν όμορφα λόγια και στις 14/12/2018 η κα Μαρία Φρέρη τα πήγε στον σταθμό του ΜΕΤΡΟ «Κεραμεικός». Ενημέρωσε τους υπεύθυνους εκεί ότι μαζεύαμε και άλλα βιβλία για την δραστηριότητά τους «ΔιαβάΖΩ».

Στις 21/3/2019, στη διεύθυνση που μας έδωσε το Win Cancer, πήγε η Βάνα (Αποστόλογλου). Βρέθηκε, με ευχάριστη έκπληξη, σε έναν όμορφο χώρο της Hellenic Nature, με την οποία συνεργάζεται το Win Cancer.

Η Hellenic Nature είναι εταιρεία που καλλιεργεί, παράγει και φέρνει στην κατανάλωση προϊόντα που βάζουμε στο τραπέζι μας: λάδι, ελιές, κρασί, βότανα, σαπούνια. Διαθέτουν το 100% των κερδών τους για να στηρίξουν τοπικές οργανώσεις που βοηθούν ορφανοτροφεία και γηροκομεία. Στο χώρο τους έχουν και βιβλιοθήκη όπου και δώσαμε τα βιβλία για το Win Cancer.

Το να γνωρίζουμε τέτοιες εθελοντικές, αφιλοκερδείς δραστηριότητες είναι, πραγματικά, μεγάλη χαρά για εμάς! Και ακόμη μεγαλύτερη να μπορούμε να προσφέρουμε κι εμείς…

 

 

Logo_2018_2019
0 Shares
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme