ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ

Ο Πρόεδρος κος Νίκος Καραβασίλης, το Δ.Σ., ο Προπονητής κος Σπύρος Μπούτζης, το επιτελείο του και οι αθλητές της Πρωταθλήτριας Ομάδας Μπάσκετ Ανδρών του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης, ευχαριστούν θερμά για την πολύτιμη στήριξή, τους χορηγούς:

  • Κο Κλεφτάκη Γιώργο ιδιοκτήτη της “Γεωπονικής Μαραθώνα“, Λεωφόρος Μαραθώνος 187, Μαραθώνας, για την πολυετή συνεργασία και την πολύτιμη συνεισφορά του στο Σύλλογό μας.
  • Κο Κουρελή Κωνσταντίνο, ιδιοκτήτη του ζαχαροπλαστείου “Το Πλέστι“, Λεωφόρος Μαραθώνος 20, Αγία Μαρίνα – Νέας Μάκρης, για την ανανέωση της εμπιστοσύνης του για 3η χρονιά και την οικονομική ενίσχυση στο Σύλλογό μας.
  • Κα Μοριανού Μαρία, ιδιοκτήτρια του κομμωτηρίου “Golden Hair“, Λαμέρα και Αγ. Κωνσταντίνου 53, Νέα Μάκρη, για την ανανέωση της συνεργασίας για ακόμα μια σεζόν και την πολυεπίπεδη συνεισφορά της, στο Σύλλογό μας.

 

Επιπλέον, ευχαριστούμε θερμά τους ιατρούς – συνεργάτες, που βρίσκονται πάντοτε στο πλευρό των αθλητών της ομάδας της Νέας Μάκρης, προσφέροντας αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους:

Και φυσικά για ακόμα μια χρονιά η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Συλλόγου μας, αισθάνεται ιδιαίτερη υπερηφάνεια, καθώς στις εμφανίσεις της, υπάρχει το σήμα από το “Χαμόγελο του Παιδιού“, συνεισφέροντας έτσι, μια ελάχιστη αρωγή στο τεράστιο έργο που επιτελείται από τις υπηρεσίες του και τις δράσεις του!

Style switcher RESET
Body styles
Color scheme