ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ VOLLEY ΓΙΑ ΑΓΟΡΙΑ

Ο Επιμορφωτικός Σύλλογος Νέας Μάκρης, ορμώμενος από την τεράστια επιτυχία που έχει σημειώσει στη λειτουργία του τμήματος Volley τα τελευταία χρόνια, προχωράει σε μια ακόμα σημαντική κίνηση στο χώρο του Volley της Βόρειοανατολικής Αττικής και ανακοινώνει την έναρξη της λειτουργίας τμήματος βόλεϊ αγοριών!
 
Οι αξιόλογοι προπονητές μας που έχουν σημειώσει σπουδαίες επιτυχίες και το υψηλό επίπεδο κατάρτισής τους, αποτελούν εγγύηση της πολύ καλής γνώσης γύρω από το άθλημα του Volley και με τη βοήθεια τους θα θέλαμε να δώσουμε την ευκαιρία και στα αγόρια της περιοχής να παίξουν καλό Volley.
 
Τα βασικότερα χαρακτηριστικά του Volley είναι ότι δεν έχει σωματική επαφή με τον αντίπαλο και κατά συνέπεια πολλούς τραυματισμούς, απαιτεί οξυδέρκεια και οξύτητα στη σκέψη, είναι πολύ ενδιαφέρον, δυναμικό και κυρίως πολύ θεαματικό άθλημα ενώ οι προπονήσεις και οι αγώνες διεξάγονται αποκλειστικά σε εσωτερικό χώρο.
 
Όσα αγόρια της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Μαραθώνα, αλλά και των όμορρων Δήμων, επιθυμούν να έρθουν σε επαφή με το άθλημα, μπορούν να έρθουν δοκιμαστικά σε κάποιες προπονήσεις, πριν αποφασίσουν να εγγραφούν, στο τμήμα που λειτουργεί ήδη.
 
Για πληροφορίες επικοινωνήστε με την κυρία Μαρία Πετροπούλου (υπεύθυνη του τμήματος Volley) τηλεφωνικά  στο 697 447 0918 ή μέσω Viber.
 
Πάμε γερά να φέρουμε επιτυχίες στην πόλη μας και στο Βόλεϊ Αγοριών!
0 Shares
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme