ΛΥΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΔΗΜΗΤΣΑ – ΔΡΑΓΑΝΗ – ΜΙΧΑΛΑ

Ο Επιμορφωτικός Σύλλογος Νέας Μάκρης, ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του, με τους αθλητές της ανδρικής ομάδας μπάσκετ:

  • Πέτρο Δήμητσα
  • Θωμά Δραγάνη
  • Μιχάλη Μιχαλά

Για την ιστορία, ο Πέτρος αγωνίστηκε φέτος για 5η σεζόν με τα χρώματα του Ε.Σ. Νέας Μάκρης. Τη σεζόν 2018-2019 ήταν ο MVP της ομάδας μας και βοήθησε τα μέγιστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της σεζόν 2018-2019 που σήμανε και την επάνοδο της ομάδας μας στη Β’ ΕΣΚΑ. Τη σεζόν 2019-2020, στη Β’ ΕΣΚΑ, αποτέλεσε και πάλι σημείο αναφοράς για την ομάδα μας, χωρίς όμως να μπορέσει να αποδόσει αυτό που ανέμενε τόσο ο ίδιος όσο και ο Σύλλογός μας.

Ο Θωμάς, αγωνίστηκε με την ανδρική μας ομάδα και συνεισέφερε τα μέγιστα σε εμπειρία και πάθος τις 2 πρηγούμενες αγωνιστικές σεζόν. Ως προπονητής των ακαδημιών μας, του παιδικού και εφηβικού τμήματος, που ο Σύλλογός μας του έδωσε την ευκαιρία να κάνει τα πρώτα του βήματα τα τελευταία 4 χρόνια, τα πρώτα δείγματα γραφής, είναι εξαιρετικά.

Ο Μιχάλης, ο οποίος είναι ένας πολύ καλός αθλητής μπάσκετ, δυστυχώς δεν μπόρεσε να ενσωματωθεί στην ομάδα και ήδη από τον Δεκέμβριο του 2019, είχε γνωστοποιήσει σε προπονητή και διοίκηση την πρόθεσή του, να αποχωρήσει απο την ομάδα μας.

Ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά και των τριών αθλητών στο Σύλλογό μας και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στους επόμενους σταθμούς της καριέρας τους.

Style switcher RESET
Body styles
Color scheme