ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΝΕΑ ΜΠΑΣΚΕΤ – ΜΕΡΟΣ 2


Ο Επιμορφωτικός Σύλλογος Νέας Μάκρης ανακοινώνει:

Τη μεταγραφή στην ομάδα μας του αθλητή Βασίλη Τρουπή (SF/PF), από τον Ίκαρο Καλλιθέας B.C. Ευχαριστούμε θερμά τους ανθρώπους του Ίκαρου για την άψογη συνεννόηση. Βασίλη καλορίζικος και καλωσόρισες στον Επιμορφωτικό Σύλλογο Νέας Μάκρης

Την ανανέωση της συνεργασίας του Ε.Σ. Νέας Μάκρης με τον αθλητή Μάνο Τσιμπέρη (SF/SG) για 4η χρονιά.

Την ελεύθερη μεταγραφή του αθλητή Βασίλη Μπιτσιούνη (PG) από την ομάδα μας,  στην ομάδα του Μ.Ε.Σ. Μαραθώνα – Αναγέννηση.
Τις μεταγραφές με προσωρινή διάρκεια (υποσχετική 1 έτους) των κάτωθι αθλητών του Ε.Σ. Νέας Μάκρης:
– Μπούτζης Ιωάννης (PG/SG) σε Γ.Σ. Γλυκών Νερών
– Μπούτζης Πέτρος (PG) σε Μ.Ε.Σ. Μαραθώνα – Αναγέννηση
– Μεγαγιάννης Κώστας (SF/PF) σε Μ.Ε.Σ. Μαραθώνα – Αναγέννηση

Ενώ στην τελική ευθεία βρίσκονται και οι μεταγραφές των αθλητών Μπούτζη Θανάση (PF) και Καραγιάννη Γιώργου (PF/SF). Μένει να διευθετηθεί το είδος μεταγραφής προς την ομάδα των Γ.Σ. Γλυκών Νερών για τον Θανάση και η ομάδα που θα συνεχίσει με ελεύθερη μεταγραφή ο Γιώργος.

Με τις μετακινήσεις των παραπάνω αθλητών, κλείνει ένας 3-ετής κύκλος που άντεξε μόλις μια “γεμάτη” και ολοκληρωμένη αγωνιστική σεζόν. Ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές να έχουν πάνω από όλα υγεία, να πετύχουν αυτό που αναζητούν και να διακριθούν στις ομάδες που επέλεξαν να μετακινηθούν, διαφημίζοντας τη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες μπάσκετ του Ε.Σ. Νέας Μάκρης.

Παράλληλα για τον Επιμορφωτικό Σύλλογο Νέας Μάκρης, ανοίγει μια νέα σελίδα για το τμήμα μπάσκετ. Με τον νέο προπονητή και υπεύθυνο ακαδημιών κο Νότη Κονδύλη, να έχει κερδίσει τις πρώτες εντυπώσεις και να έχει ήδη αποσπάσει θετικά σχόλια για την εξαιρετική δουλειά και την οργανωτικότητά του, αλλά και τους αθλητές της ομάδας να τον έχουν πλαισιώσει με πολύ θέρμη και συνέπεια, είναι βέβαιο πως θα υπάρξει η απαραίτητη ηρεμία στα αποδυτήρια και σύντομα το ανδρικό τμήμα μπάσκετ θα επανέλθει στο προσκήνιο και τις επιτυχίες, στηριζόμενο πάλι σε νέους αθλητές της ακαδημίας μπάσκετ, που θα παίζουν για την αγαπημένη τους Νέα Μάκρη, για τον Επιμορφωτικό Σύλλογο

Style switcher RESET
Body styles
Color scheme