Αγαπητά μέλη του Ε.Σ. Νέας Μάκρης, φίλες και φίλοι, 

Η φετινή επέτειος της 25ης Μαρτίου, θα είναι διαφορετική από κάθε άλλη φορά που οι περισσότεροι από εμάς έχουμε ζήσει. Χωρίς εκκλησιασμό, χωρίς παρελάσεις και κυρίως, χωρίς να βγούμε από τα σπίτια μας. Καθένας από εμάς, όμως οφείλει να τιμήσει τόσο αυτούς που κάποτε μας χάρισαν την ελευθερία μας, όσο και εκείνους που σήμερα μάχονται ηρωικά με όλες τους τις δυνάμεις, να μας την χαρίσουν πάλι και να μπορέσουμε σύντομα να επανέλθουμε στην κανονικότητά μας.

Το μυαλό και οι προσευχές όλων μας είναι δίπλα στους γιατρούς, στο νοσηλευτικό προσωπικό και στα σώματα ασφαλείας που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αυτής της πρωτόγνωρης “μάχης” και όλοι εμείς οφείλουμε να τους υποστηρίξουμε κάνοντας αυτό που πρέπει, μένοντας σπίτι μας και ελαχιστοποιώντας τις μετακινήσεις μας, προκειμένου να καλυφθούν μόνο οι βασικές μας ανάγκες. 

Σήμερα γιορτάζουμε επίσης τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου και με την ευκαιρία αυτή να ευχηθώ σε όλα τα εορτάζοντα μέλη του Συλλόγου μας Χρόνια Πολλά με Υγεία!

Φίλες και φίλοι μου, ο Επιμορφωτικός Σύλλογος Νέας Μάκρης, στέλνει μήνυμα ενότητας και στήριξης σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες! Με την ευκαιρία αυτή να υπενθυμίσω ότι στις 31 Μαρτίου 2020, ο Δήμος Μαραθώνα διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία στη Βιβλιοθήκη του Αθλητικού και Πολιτιστικού Πάρκου Νέας Μάκρης, την οποία θα πρέπει, όσοι έχουμε τη δυνατότητα, να υποστηρίξουμε. Οι ανάγκες για αίμα αυτές τις ημέρες είναι ιδιαιτέρως αυξημένες!

Χρόνια Πολλά σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, Χρόνια Πολλά Ελλάδα!

Νικόλαος Καραβασίλης
Πρόεδρος Ε.Σ. Νέας Μάκρης

Style switcher RESET
Body styles
Color scheme