ΜΝΗΜΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2018-2019 ΓΙΑ ΤΟ VOLLEY…

ΜΝΗΜΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2018-2019 ΓΙΑ ΤΟ VOLLEY…

Για όσους παρακολουθούν την πορεία της Γυναικείας ομάδας Volley του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης, η μέχρι τώρα πορεία της στο πρωτάθλημα Α Τοπικής Κατηγορίας Ε.Σ.Π.Α.Α.Α., αποτελεί μια πολύ ευχάριστη έκπληξη! Το τμήμα απαρτίζεται από αθλήτριες με μέσο όρο ηλικίας 19 περίπου έτη, αρκετές εκ των οποίων αγωνίζονται στο πρωτάθλημα κοριτσιών Κ20! (Roster_ΕΣΝΜ-VOLLEY_21)

Η σκληρή δουλειά που γίνεται από τα κορίτσια μας με τη μαεστρική καθοδήγηση απο τον εμπειρότατο πρωταθλητή – προπονητή μας κο Γιάννη Φάκα αποδίδει καρπούς γρηγορότερα από το αναμενόμενο. Σε αυτό συμβάλλουν η άκοπη και συνεχής υποστήριξη του τμήματος από τους εφόρους και τη Διοίκηση του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης, η μεγάλη οικονομική βοήθεια από του χορηγούς του τμήματος και ιδιαιτέρως την οικογένεια Τσακιργιάννη αλλά κυρίως η διαρκής υποστήριξη των φιλάθλων μας που κάθε Δευτέρα δίνουν δυναμικό παρών, στο κλειστό γήπεδο “Γιάννης Δημητριάδης“. Με όλα αυτά η ομάδα έχει βαλθεί να τρελάνει τον χώρο του Volley!

Θυμίζοντας μέρες από τη σεζόν 2018-2019 που η ομάδα της Νέας Μάκρης, κατέκτησε την άνοδο στην Α’ Τοπική Κατηγορία ως Πρωταθλήτρια, η ομάδα του Επιμορφωτικού κοντράρεται στήθος με στήθος με την εξαιρετική ομάδα της Δεξαμενής Μεταμόρφωσης, σε ένα deja vu της αλησμόνητης εκείνης σεζόν! Με την ομάδα της Μεταμόρφωσης να έχει μία νίκη περισσότερη από την ομάδα μας, εκείνη στο μεταξύ τους παιχνίδι, οι δύο ομάδες υπόσχονται μια συναρπαστική μάχη μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, ενώ η δυναμική και των υπολοίπων διεκδικητών δεν αφήνει κανένα σημάδι χαλάρωσης!

Εμείς ως υποστηρικτές της ομάδας μας ευχόμαστε να επαναληφθεί το σενάριο της σεζόν που τα κορίτσια μας στέφθηκαν πρωταθλήτριες και μας έκαναν να δακρύσουμε από χαρά και συγκίνηση! 

0 Shares
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme