ΝΕΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Coach Γιάννης Κολοκυθάς Νέος Τεχνικός Διευθυντής του Τμήματος Μπάσκετ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης, αποφάσισε να εμπιστευθεί τον πολύπειρο προπονητή καλαθοσφαίρισης κο Γιάννη Κολοκυθά και να του αναθέσει το ρόλο του Τεχνικού Διευθυντή του Τμήματος Μπάσκετ.

Με τον τρόπο αυτό διασφαλίζεται η άριστη συνεργασία μεταξύ των προπονητών της ακαδημίας μπάσκετ του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης και παράλληλα μέσα από τη συνεχή παρακολούθηση της εξέλιξης και της πορείας των αθλητών των αγωνιστικών τμημάτων παίδων και εφήβων, θα δίνεται η δυνατότητα της συνεχούς τροφοδότησης της ανδρικής μας ομάδας με αθλητές της ακαδημίας μας! Παράλληλα ο κος Γιάννης Κολοκυθάς θα συνεργάζεται και με τον προπονητή της ανδρικής μας ομάδας μπάσκετ κο Σπύρο Μπούτζη.

Ποιός είναι ο κος Γιάννης Κολοκυθάς

Κολοκυθάς Γιάννης
(Τεχνικός Διευθυντής Τμήματος Μπάσκετ)

  • Πτυχιούχος σχολής Τ.Ε.Φ.Α.Α. με ειδικότητα καλαθοσφαίριση.
  • Αναγνωρισμένος Προπονητής Καλαθοσφαίρισης από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού
  • Κάτοχος διπλώματος Σχολής Προπονητών Καλαθοσφαίρισης (Α.Μ. 150)
  • Συμμετοχή σε όλα τα σεμινάρια σχετικά με το μπάσκετ από το 1984 – 2000
  • Κάτοχος πτυχίου Α.Σ.Ο.Ε.Ε. στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.
  • Έχει αγωνιστεί για 19 χρόνια στον Αίολο Ταύρου (Β’ Εθνική)

Ως προπονητής έχει μια αξιοθαύμαστη πορεία, έχοντας διατελέσει προπονητής από τη Γ’ ΕΣΚΑ έως την Β’ Εθνική κατηγορία. Επίσης, έχει διατελέσει προπονητής μεικτών ομάδων Εφήβων ΕΣΚΑ από το 1989 – 1991 και Νέων το 1994. Το καλοκαίρι του 2015 συμφώνησε με τη διοίκηση του Συλλόγου μας να αναλάβει να προπονεί τις ακαδημίες μπάσκετ του Συλλόγου μας ενώ απο το 2018 ανέλαβε τα αγωνιστικά τμήματα μπάσκετ παίδων και αργότερα των εφήβων. Ο κος Γιάννης Κολοκυθάς, είναι ένας από τους σπουδαιότερους προπονητές – εργάτες που έχει αναδείξει το ελληνικό μπάσκετ.

Οι γνώσεις του, η εμπειρία του και κυρίως ο σεβασμός προς το πρόσωπό του από όλους μας,  αποτελούν εγγύηση για την δύσκολη αποστολή που του ανέθεσε ο Σύλλογός μας.

Καλή Επιτυχία Coach !

Γιάννης Κολοκυθάς – Τεχνικός Διευθυντής Τμήματος Μπάσκετ Ε. Σ. Νέας Μάκρης

 

 

 

Style switcher RESET
Body styles
Color scheme