ΝΙΚΗ – ΘΡΙΑΜΒΟΣ – ΑΝΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΑΣ ! ! !

Με βλέμμα που σε … σκοτώνει, με πάθος που ζηλεύει κάθε αθλητής, με καρδιά πρωταθλητή και με ψυχή Νεο-Μακρινή!
Τελικό σκορ… Ε.Σ. ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ – Α.Ο. ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ 3 – 0 (σετ: 25-14, 25-15, 25-17).

 

Όποιος έλεγε πριν το παιχνίδι ότι η επιθυμητή διαφορά πόντων θα είχε κατακτηθεί από το πρώτο σετ και ότι μετά απλά θα χρειαζόταν να μη χαθεί σετ, θα έλεγαν ότι είναι αισιόδοξος ή απλώς… τρελός, ειδικά μάλιστα όταν η ομάδα της Μεταμόρφωσης σε ολόκληρο το δεύτερο γύρο είχε χάσει μόλις 3 σετ!

Και όμως! Τα κορίτσια της Νέας Μάκρης, ναι τα κορίτσια είναι από την Νέα Μάκρη, η συντριπτική τους πλειοψηφία προέρχεται από τις ακαδημίες του Επιμορφωτικού, ανατρέποντας κάθε προγνωστικό και αγωνιζόμενες μυαλωμένα, με πάθος και ψυχή, δεν έδωσαν κανένα απολύτως δικαίωμα να αμφισβητήσει κανείς την ανωτερότητά τους σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. 

Στο πρώτο σετ η ομάδα του coach Γιάννη Φάκα, μπήκε αποφασισμένη και διατηρώντας σε όλη τη διάρκεια του σετ, τη διαφορά στα επίπεδα των 7-8 πόντων, κατάφερε με ένα εκπληκτικό φίνις, να αιφνιδιάσει την αντίπαλη ομάδα και να πάρει το πρώτο σετ με σκορ 25-14, έχοντας κατακτήσει αυτό που χρειαζόταν: Διαφορά τέτοια που με καθαρό πλέον σκορ (3-0), η πρωτιά και η απευθείας άνοδος θα κατέληγε στη Νέα Μάκρη.

Στο δεύτερο σετ, η ομάδα της Μεταμόρφωσης προέβαλε σθεναρή αντίσταση μέχρι το 9-11, από εκεί και έπειτα τα εξαιρετικά σέρβις της ομάδας μας, έφεραν την πλήρη ανατροπή και την ολική καθίζηση στην αντίπαλη ομάδα με αποτέλεσμα και το δεύτερο σετ να καταλήξει στην ομάδα του Επιμορφωτικού με 25-15.

Πλέον η νίκη ήταν μονόδρομος, τα κορίτσια παίρνοντας ώθηση από την κερκίδα που κατακλύστηκε από 100-αδες φίλους και φίλες της ομάδας, κράτησε το κεφάλι στο σκορ σε όλη τη διάρκεια του σετ και όταν το σκορ πήγε στο 20-15, τα πάντα είχαν τελειώσει… Οι φίλαθλοι στη κερκίδα παραληρούσαν, οι συγγενείς των κοριτσιών και οι άνθρωποι του Συλλόγου έχοντας πλέον βουρκώσει από συναισθήματα χαράς, περίμεναν καρτερικά τον 25ο χρυσό πόντο, ο οποίος δεν άργησε…

Το Κλειστό “Γιάννης Δημητριάδης“, σείστηκε από τα επιφωνήματα χαράς των κοριτσιών και των φίλων της ομάδας που πανηγύριζαν στη κερκίδα αυτό που φάνταζε ακατόρθωτο… Καθαρή Νίκη – Πρωτιά – Άνοδος!!!

Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια που απέδειξαν καθ όλη τη διάρκεια της σεζόν, ότι άξιζαν την απευθείας άνοδο και την πρωτιά στη κατηγορία, αλλά και στον coach Γιάννη Φάκα που έφερε αέρα πρωταθλητή, ανέβασε τις απαιτήσεις και τις προσδοκίες για το τμήμα και τελικά δικαιώθηκε. Συγκινημένος και πλέοντας σε πελάγη ευτυχίας, μετά το τέλος του παιχνιδιού ήταν και ο Πρόεδρος και στυλοβάτης του τμήματος κος Νίκος Καραβασίλης, όπως και οι γονείς, οι συγγενείς και οι φίλοι των κοριτσιών.

Πλέον το … νταμπλ ανόδου είναι γεγονός για τον Σύλλογό μας! Τα τμήματα μπάσκετ ανδρών και volley γυναικών την ίδια σεζόν κατακτούν ταυτόχρονα άνοδο σε ανώτερες κατηγορίες. Η σοβαρή και μεθοδική δουλειά των ανθρώπων του Συλλόγου μας μετουσιώνεται σε αποτελέσματα που διαφημίζουν την πόλη της Νέας Μάκρης σε ολόκληρη την Αττική με τον καλύτερο τρόπο!

Κλείνοντας, θα ήταν μεγάλη παράλειψη να μην δώσουμε συγχαρητήρια στους φίλους του volley που βρέθηκαν σήμερα στο Κλειστό Γήπεδο “Γιάννης Δημητριάδης“, που αποδείχθηκε μικρό για να τους χωρέσει όλους. Μεταξύ των φιλάθλων ήταν αθλητές της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Συλλόγου μας, δείχνοντας το πνεύμα ενότητας μεταξύ των τμημάτων μας. Ο υποψήφιος δήμαρχος Μαραθώνα κος Σπύρος Λιβαθηνός, ο οποίος φέτος ενίσχυσε το τμήμα με προπονητικό υλικό και έδωσε και εκείνος ώθηση στα κορίτσια μας με το χειροκρότημα του , αλλά και αρκετοί υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι. Ένα μεγάλο μπράβο και στην αντίπαλη ομάδα και στους φίλους της για την υποδειγματική τους συμπεριφορά και την άψογη παρουσία τους. Τέλος, ένα ευχαριστώ στους αστυνομικούς του Τ.Α. Νέας Μάκρης για την διακριτική του παρουσία στο παιχνίδι, που εκτελέστηκε κατ εντολήν της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος (ΕΣΠΑΑΑ).

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ! ! !

Οι Τελευταίοι πόντοι…

Φωτογραφικό Υλικό

Μέγας Χορηγός

 

0 Shares
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme