ΝΙΚΗ ΧΡΥΣΑΦΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ – ΕΠΕΣΑΝ ΗΡΩΙΚΑ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ

Εισαγωγή

Τα πρωταθλήματα ανδρών και γυναικών βρίσκονται σε πολύ κρίσιμη καμπή και κάθε νίκη ισοδυναμεί με χρυσάφι, στη προσπάθεια που κάνουν οι ομάδες μας, να κρατηθούν στις κατηγορίες, όπου ανέβηκαν πέρυσι. Παρά τα προβλήματα, τους τραυματισμούς και τις απουσίες, οι αθλητές και οι αθλήτριες που αγωνίζονται δίνουν παραπάνω από το 100% των δυνάμεών τους ώστε οι ομάδες μας να φέρουν θετικά αποτελέσματα. Έτσι και αυτή την εβδομάδα τα κορίτσια του coach Γιάννη Φάκα και οι άνδρες του coach Σπύρου Μπούτζη κάνοντας κατάθεση ψυχής στο γήπεδο κέρδισαν το σεβασμό των αντιπάλων τους. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα αποτελέσματα όλων των ομάδων μας, που αγωνίστηκαν καθώς και το  πρόγραμμα της επόμενης εβδομάδας.

 

Πέμπτη 20/2/2020

Ανδρικό Τμήμα Μπάσκετ

Μπορεί η ανδρική μας ομάδα να γνώρισε μια ακόμα ήττα με σκορ 49 – 56, αυτή τη φορά από τον Γ.Σ. Άρτεμις Αχαρνών, όμως άπαντες στο τμήμα έμειναν ευχαριστημένοι από την προσπάθεια των 6 (!!!) αθλητών που αγωνίστηκαν. Πριν από την έναρξη του αγώνα, το απουσιολόγιο της ομάδας ήταν γεμάτο, καθώς ιώσεις και τραυματισμοί σε συνδιασμό με λόγους ανωτέρας βίας και επαγγελματικούς, κράτησαν πολλούς αθλητές της ομάδας μακριά από το συγκεκριμένο παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα που παλεύει για απευθείας άνοδο στην Α’ ΕΣΚΑ.
Οι αθλητές μας Πέτρος Σταμάτης, Θάνος Μπούτζης, Κωστής Μεγαγιάννης, Πέτρος Μπούτζης, Μάνος Τσιμπέρης και Μάνος Αναματερός, οι οποίοι μοιράστηκαν το χρόνο συμμετοχής, παίζοντας κατ’ ελάχιστον 30 λεπτά ο καθένας, έδωσαν και την ψυχή τους και λύγισαν στα τελευταία 3 λεπτά της αναμέτρησης, λόγω κούρασης και έλειψης εμπειρίας να διαχειριστούν το παιχνίδι. Παρά την ήττα και τις πολλές απουσίες βασικών αθλητών, η ομάδα είναι βέβαιο θα αποτελέσει πολύ σκληρό αντίπαλο για κάθε ομάδα που θα αντιμετωπίσει. Επόμενος αντίπαλος εντός έδρας η ομάδα της Μ.Ε.Ν. Ιλίου.
 

Σάββατο 22/2/2020

ΠροΜίνι Μπάσκετ Αγοριών

Οι μικροί μας αθλητές απέναντι στον Α.Ο. Κρόνο Γέρακα, πάλεψαν αλλά τελικά δεν κατάφεραν να νικήσουν τους αντιπάλους τους αλλά και … τις ιώσεις που κράτησαν πολλά παιδιά σπίτια τους και τελικά γνώρισαν την ήττα με τελικό σκορ 24 – 38. Με τις προσπάθειές τους κέρδισαν πολλά χειροκροτήματα από την εξέδρα και σκόρπισαν πολλά χαμόγελα για το μέλλον.  Σημειώνουμε ότι λόγω τριημέρου Καθαράς Δευτέρας, δεν θα υπάρξει αγωνιστική στις 29 Φεβρουαρίου. Ραντεβού στις 7 Μαρτίου με αντίπαλο, εντός έδρας, την ομάδα του Α.Ο. Αργοναύτη Ραφήνας.

 

 

Κυριακή 23/2/2020

Volley Κοριτσιών Κ16

Άλλη μια ήττα, με σκορ 0 – 3 (18-25, 19-25, 22-25) αυτή τη φορά από τον Α.Σ. Παιανίας Κτησιφών, γνώρισαν οι μικρές μας αθλήτριες. Τα κορίτσια του coacn Αίαντα Παπαδάκου, πάλεψαν όλα τα σετ, αλλά δεν κατάφεραν να κερδίσουν κάποιο από αυτά. Σίγουρα η φετινή πορεία της ομάδας σαν στόχο έχει να αποκομίσουν οι αθλήτριές μας παραστάσεις και εμπειρίες από επίσημους αγώνες και να δείξουν στη συνέχεια ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο. Επόμενος αντίπαλος εκτός έδρας η ομάδα του Γ.Σ. Γλυκών Νερών.

 

Δευτέρα 24/2/2020

Γυναίκες Volley

Νίκη χρυσάφι για τις γυναίκες μας στο παιχνίδι που έδωσαν εκτός έδρας απέναντι στον Α.Ο. Παλλήνης. Το τελικό σκορ 1 – 3 (21-25, 24-26, 25-18, 23-25) δίνει στα κορίτσια μας το δικαίωμα να κρατούν τις ελπίδες τους ζωντανές για τον μεγάλο στόχο της σωτηρίας της ομάδας, που δυστυχώς από τα μέσα του πρώτου γύρου, αγωνίζεται χωρίς 3 βασικές αθλήτριες που αποφάσισαν να αποχωρήσουν από την ομάδα. Ο coach Γιάννης Φάκας που τυγχάνει καθολικής εμπιστοσύνης από τη διοίκηση του Συλλόγου και οι αθλήτριες που έχουν παραμείνει, προς τιμήν τους καταβάλλουν κάθε μέρα στις προπονήσεις τεράστιες προσπάθειες να εμφανιστούν όσο πιο ανταγωνιστικές γίνεται προκειμένου να επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος και αξίζουν το σεβασμό και τα συγχαρητήρια όλων μας! Λόγω αργίας της Καθαράς Δευτέρας, τα κορίτσια θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να ανασυναχθούν προκειμένου να αντιμετωπίσουν εκτός έδρας την ομάδα του Α.Ο. Δεξαμενή Μεταμόρφωσης.

Πρόγραμμα Εβδομάδας

Λόγω τριημέρου Καθαράς Δευτέρας η αγωνιστική δράση θα είναι φτωχή και το πρόγραμμα περιλαμβάνει μόλις 2 αγώνες…

Πρόγραμμα Αγώνων

  • Πέμπτη 27/02/2020, Ανδρικό Μπάσκετ, 21:30 Κλειστό Νέας Μάκρης “Γιάννης Δημητριάδης”:  Ε.Σ. Νέας Μάκρης vs Μ.Ε.Ν. Ιλίου
  • Σάββατο 29/02/2020, Volley Κ16 Κοριτσιών, 20:00, Κλειστό Γλυκών Νερών: Γ.Σ. Γλυκών Νερών vs Ε.Σ. Νέας Μάκρης

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ! ! !

0 Shares
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme