ΝΙΚΗΤΗΣ: ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ!

28-12-2018, η τελευταία Παρασκευή του έτους, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το τμήμα μπάσκετ του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης και συγκεκριμένα τα μεγάλα αγωνιστικά τμήματά του (παίδες, έφηβοι και άνδρες), αποχαιρέτησαν το χρόνο που φεύγει μέσα στο παρκέ. 

Σε ένα άκρως οικογενειακό κλίμα, απόρροια του σκοπού της χθεσινής εκδήλωσης, δόθηκε ένας φιλικός αγώνας μπάσκετ μεταξύ μεικτών ομάδων που αποτελούνταν από αθλητές των τμημάτων παίδων, εφήβων και ανδρών, γονιών των παιδιών που παίζουν σε αυτά τα τμήματα, εφόρων και προπονητών. Νικητής; Το Χαμόγελο του Παιδιού

Όσοι παρευρέθησαν στο γήπεδο, προσέφεραν απλόχερα οικονομική και ενίσχυση σε τρόφιμα μακράς διάρκειας, για Το Χαμόγελο του Παιδιού, το οποίο η ανδρική ομάδα του Συλλόγου μας, έχει την τιμή να διαφημίζει στις εμφανίσεις της εδώ και 2 χρόνια.

Όλοι οι έφοροι των τμημάτων, φρόντισαν ώστε η οργάνωση της εκδήλωσης να είναι άψογη και όσοι φίλοι του Συλλόγου, παρακολούθησαν τον αγώνα να φύγουν με όμορφες και γλυκές αναμνήσεις από το γήπεδο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη ΚΕΔΜΑ, που φρόντισε ώστε να παραδοθεί το γήπεδο σε άψογη κατάσταση για την τέλεση του φιλικού αγώνα Αγάπης και στη διοίκηση του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης για τη διοργάνωση μιας ακόμα σημαντικής εκδήλωσης.

Τέλος, ένα μεγάλο μπράβο στους εφόρους: κα Άννα Ζουπάνου, Μιχάλη Κωνσταντόπαιδο, Σωκράτη Τσιάβο (Παιδικό), κο Μπογιατζή Γιώργο (Προμίνι), κο Καλλιανιώτη Αντώνη, Ξένο Γιώργο,  Αλεξανδρή Αλέξη και Κ. Κωνσταντόπουλο (Μίνι και Παμπαίδες), κο Γ. Αλεφαντή (εφηβικό) καθώς και την αειθαλή κα Καίτη Λαγωνικάκου που αποτελούν μια εξαιρετική ομάδα που υποστηρίζει με κάθε τρόπο τα τμήματα μπάσκετ του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης.

Τα κεράσματα στην είσοδο του Κλειστού Γηπέδου, ήταν προσφορά του ζαχαροπλαστείου “Το Πλέστι” του κου Κώστα Κουρελή, χορηγού της ανδρικής ομάδας μπάσκετ.

Ραντεβού στο παρκέ το Καλοκαίρι, σε μία εκδήλωση που θα είναι αφιερωμένη στα παιδιά των ακαδημιών μας και ευχόμαστε να συνοδεύεται από κάποια επιτυχία των μεγάλων αγωνιστικών μας τμημάτων!

Καλή Χρονιά Με Υγεία και Χαρά!  

Φωτογραφικό Υλικό

Φάσεις σε Video

 

 

0 Shares
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme