Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΡΒΙΝΚΤΟΝ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ!

Η Διοίκηση του Ε.Σ. Νέας Μάκρης, έχει τη χαρά και την τιμή να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον πολύπειρο power forward / center Δημήτρη Κόρβινκτον. Οι συστάσεις περιττές… Ο Δημήτρης έχει αγωνιστεί με πολύ μεγάλη επιτυχία στο παρελθόν σε ομάδες Α2, Β’ και Γ’ Εθνικής έχοντας πάντα πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η προσθήκη του στο ρόστερ της ανδρικής μας ομάδας μπάσκετ, έγινε έπειτα από συζητήσεις που είχε ο Δημήτρης με τον Πρόεδρο του Συλλόγου μας κο Καραβασίλη Νίκο, ενώ μέτρησε πολύ και η προσωπική φιλία που δένει τους δύο άντρες.

Η παρουσία του, δίνει στον coach Σπύρο Μπούτζη, μια πολύ καλή λύση για κοντά στο καλάθι ενώ παράλληλα θα βοηθήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό το νεανικό μας σύνολο, με την εμπειρία που διαθέτει, ώστε να τους καθοδηγήσει στην επίτευξη των στόχων της ομάδας μας. Μπορεί το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Επιμορφωτικού να μην ήταν νικηφόρο απέναντι στον Κούρο Αναβύσσου, όμως στους 8 εναπομείναντες αγώνες η ομάδα μας, ήδη έδειξε στοιχεία πως μόνο εύκολος αντίπαλος δεν θα είναι για κανέναν και θα παλέψει όλα τα παιχνίδια μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο!

Ευχόμαστε στο Δημήτρη Υγεία και στην ομάδα μας πολλές επιτυχίες και νίκες!

0 Shares
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme