Μια ιδέα που ξεκίνησε από τα μέλη του διοικητικού μας συμβουλίου και συνεισέφεραν για αυτό όλοι, μετουσιώθηκε και έδωσε χαρά στις μικρές μας αθλήτριες και αθλητές, που στόλισαν το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στα γραφεία του Συλλόγου μας, στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ “Γιάννης Δημητριάδης” τη Παρασκευή 9 και το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου.

Μουσική και πολλά κεράσματα περίμεναν τους μικρούς μας φίλους και φίλες που επιμελήθηκαν με πολύ αγάπη το στόλισμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου μας. Την παράσταση έκλεψε το χειροποίητο στολίδι με το σήμα του Συλλόγου μας, που δημιούργησε η μικρή μας αθλήτρια volley Νάγια Γκεσούρα μαζί με την μητέρα της Ελευθερία και το οποίο βεβαίως τοποθετήθηκε σε περίοπτη θέση!

Ευχαριστούμε θερμά το Ζαχαροπλαστείο το Πλέστι για τα υπέροχα γλυκίσματα που προσέφερε καθώς και τους συντελεστές αυτής της όμορφης εκδήλωσης, που με κινητήριο δύναμη το μεράκι και τον αγνό εθελοντισμό ο οποίος απαιτεί την ανωνυμία τους, έδωσαν πολλά χαμόγελα στις αθλήτριες και τους αθλητές του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης.

Με την προτροπή, η εκδήλωση αυτή να γίνει θεσμός στον Σύλλογό μας και του χρόνου να είναι ακόμα καλύτερη και ακόμα μεγαλύτερη, ευχόμαστε σε όλους, ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ με ΥΓΕΙΑ, ΕΥΤΥΧΙΑ, ΕΙΡΗΝΗ, ΑΓΑΠΗ και ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ! 

0 Shares
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme