ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BASKETBALL CAMP

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BASKETBALL CAMP

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BASKETBALL CAMP
Τα χαρούμενα πρόσωπα των παιδιών και το πολύ ζεστό χειροκρότημα των γονιών που παρακολούθησαν από κοντά τους διαγωνισμούς της τελευταίας ημέρας του 1ου Πασχαλινού BasketBall Camp, είναι οι καλύτερες αποδείξεις πως το camp που διοργάνωσε ο Επιμορφωτικός Σύλλογος Νέας Μάκρης από τις 18 – 21 Απριλίου 2023 ήταν απολύτως επιτυχημένο!
 
Τα παιδιά (αγόρια και κορίτσια) ηλικιών από 8,5 ετών έως 17 που βρέθηκαν στο παρκέ του Κλειστού Γηπέδου Μπάσκετ “Γιάννης Δημητριάδης“,  είχαν την τύχη να μάθουν πολλά μυστικά του αθλήματος, να δουλέψουν πολλές τεχνικές λεπτομέρειες και να ακούσουν συμβουλές για την ψυχοσωματική προετοιμασία που απαιτεί το άθλημα του μπάσκετ. Θετικό μύνημα πως στο camp, συμμετείχαν παιδιά και από άλλους συλλόγους του Δήμου μας, καθώς ένας από τους στόχους του camp ήταν όλα τα παιδιά της περιοχής μας, ανεξαρτήτως συλλόγου, να αδράξουν την ευκαιρία και να προπονηθούν υπό τις οδηγίες ενός καταξιωμένου προπονητή – παιδαγωγού, του κου Νότη Κονδύλη, τον οποίο ο Σύλλογός μας έχει την τύχη να έχει στις τάξεις του. 
 
Ο Coach Νότης Κονδύλης, ο οποίος είχε την ευθύνη του όλου project, με τη θετική του ενέργεια και τις σε βάθος γνώσεις του γύρω από το άθλημα και την παιδαγωγική διαδικασία, κέρδισε το στοίχημα και ήδη προετοιμάζεται, φτιάχνοντας τα πλάνα του για το επόμενο camp, το οποίο θα ανακοινώσουμε πολύ σύντομα!
 
Όλες αυτές τις ημέρες, δίπλα στον Coach Κονδύλη βρέθηκαν: Ο coach κος Αλέξης Καραχάλιος (προπονητής τμημάτων υποδομής του Ε.Σ. Νέας Μάκρης), ο προπονητής κος Νίκος Ξετρίχης (συνεργάτης του Coach Κονδύλη), ενώ σημαντικότατη ήταν η παρουσία του αρχηγού της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Ε.Σ. Νέας Μάκρης κου Γιώργου Χαχόλου, ο οποίος στα πλαίσια του νέου του ρόλου, που βρίσκεται στα σκαριά και θα υπάρξουν ανακοινώσεις τις επόμενες εβδομάδες, είχε καταλυτικό ρόλο στην επιτυχή διεξαγωγή του Camp. Την τελευταία ημέρα του camp, που περιελάμβανε πολλούς διαγωνισμούς, το παρόν έδωσε και ο έτερος εμβληματικός αρχηγός της ανδρικής μας ομάδας μπάσκετ κος Γιώργος Δράκος, βοηθώντας και εκείνος από την πλευρά του, στις επιδείξεις και επικροτώντας τις προσπάθειες όλων των παιδιών.
 
Κλείνοντας θελουμε να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο κο Μανώλη Γεωργάτο, το Δ.Σ., τη διεύθυνση και το προσωπικό της Κοινωφελούς Επιχείρισης του Δήμου Μαραθώνα, για την άψογη συνεργασία και τα τοπικά μέσα marathonpress.gr, irafina.gr & dimotisnews.gr για την προβολή του camp.
 
Οι νικητές των δώρων του Camp, που είναι ευγενική χορηγία του γυμναστηρίου TFC Νέας Μάκρης θα ανακοινωθούν, την επόμενη Παρασκευή 28/04/2023, έπειτα από κλήρωση που θα γίνει στα γραφεία του Συλλόγου μας.
 
Ευχαριστούμε θερμά του χορηγούς μας και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το επόμενο Camp που δεν θα αργήσει πολύ να διεξαχθεί!!!
 
Ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό
0 Shares
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme