ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ 2018-2019

Με τον αγώνα που διεξήχθη στις 9 Ιουνίου 2019, στο κλειστό γήπεδο Καβαρνού, μεταξύ Α.Ο.Κ. Αναγέννησης Γραμματικού και της ομάδας Junior αγοριών του Συλλόγου μας, έπεσε η αυλαία για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις όλων των αγωνιστικών και τμημάτων ακαδημίας μπάσκετ και volley του Συλλόγου μας.

Ιδιαιτέρως για την ομάδα Junior, για την οποία δεν έγινε πολύς λόγος στις δημοσιεύσεις όλης της χρονιάς από το site μας, οι προσπάθειες που έγιναν καθ’ όλη τη σεζόν στις προπονήσεις, των λιλιπούτειων αθλητών μας υπό τις οδηγίες του προπονητή μας κου Γιάννη Κολοκυθά, μετουσιώθηκαν σε πολύ καλές εμφανίσεις στο Τουρνουά Junior ΕΣΚΑ όπου συμμετείχαν, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις και πολλές υποσχέσεις για το μέλλον!

Σε αυτές τις ηλικίες τα αποτελέσματα έχουν την μικρότερη σημασία για αυτό επιλέξαμε να μην προβάλλουμε σκορ και αποτελέσματα, όμως εκείνο που απέδειξαν οι φετινές εμφανίσεις της ομάδας junior είναι ότι οι αθλητές μας, απέκτησαν γερές βάσεις ώστε να στελεχώσουν επάξια τα μεγαλύτερα τμήματα των ακαδημιών του Συλλόγου μας. Βεβαίως, πάνω από όλα εκείνο που χαροποίησε ιδιαιτέρως όλους τους ανθρώπους του Συλλόγου, ήταν ότι τα παιδιά χάρηκαν με την ψυχή τους την πρώτη τους συμμετοχή σε αγώνες!

Ραντεβού λοιπόν για όλα τα τμήματα των ακαδημιών μας, την πρώτη Δευτέρα του Σεπτεμβρίου (02/09/2019), όμως όλοι οι γονείς καλό θα είναι να παρακολουθούν τις δημοσιεύσεις που θα γίνουν μέσα στο Καλοκαίρι από το site μας, ώστε όλα τα παιδιά να παρουσιαστούν πανέτοιμα στις προπονήσεις τους από τις αρχές Σεπτέμβρη.

Εκ μέρους των προπονητών και της Διοίκησης του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης, ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά και τις οικογένειές τους…

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

 

0 Shares
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme