Ο ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΟΠΑΠ

Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ. του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης και οι υπεύθυνοι του Τμήματος Μπάσκετ, βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν ότι από σήμερα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του Συλλόγου, όσον αφορά το τμήμα Μπάσκετ. Όπως ενημερώθηκε επίσημα η Διοίκηση τη Δευτέρα 2/12/2019 ο Σύλλογός μας, εντάχθηκε στο πρόγραμμα “Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ“, έχοντας επιλεγεί ως ένας από τους 50 Συλλόγους που θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα, μεταξύ εκατοντάδων που υπέβαλλαν αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα από όλη την Ελλάδα και ένας από τους 15 που επιλέχθηκαν από όλη την Αττική!

Opap_04122019_08

Οι βασικές παροχές του συγκεκριμένου προγράμματος είναι:

  • Ιατρική ασφάλιση όλων των παιδιών μας.
  • Πληροφόρηση και διοργάνωση σεμιναρίων και επιστημονικών ημερίδων για τους προπονητές, τους γονείς και τους μικρούς αθλητές.
  • Εξασφάλιση υλικού προπόνησης. 

Στα πλαίσια της έναρξης της συνεργασίας, του Συλλόγου μας με τον ΟΠΑΠ, έλαβε χώρα σήμερα στο Markopoulo Park, επίσημη συνέντευξη τύπου από τους εκπροσώπους του ΟΠΑΠ. Το Σύλλογό μας εκπροσώπησαν ο κος Γιάννης Παπαβασιλείου (επί 19 συνεχή χρόνια προπονητής και συνεργάτης του Ε.Σ. Νέας Μάκρης) και ο κος Κώστας Αλεξόπουλος (βοηθός προπονητής ακαδημιών μπάσκετ Ε.Σ. Νέας Μάκρης και αθλητής του εφηβικού και ανδρικού τμήματος μπάσκετ του Συλλόγου μας). Τι ποιο αντιπροσωπευτικό λοιπόν, ο Σύλλογός μας να εκπροσωπηθεί από τον παλαιότερο και νεότερο συνεργάτη στο τμήμα Μπάσκετ, δείχνοντας έτσι ότι μια νέα σελίδα ανοίγει στην πολυετή παρουσία του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης στο χώρο του Μπάσκετ. Το πρόγραμμα του ΟΠΑΠ είναι βέβαιο θα βοηθήσει το Σύλλογό μας, να ανεβάσει το επίπεδο λειτουργίας του και το αποτέλεσμα που θα παραχθεί να είναι ακόμα καλύτερο!

Για την πολύ σπουδαία αυτή επιτυχία, συνεργάστηκαν μεθοδικά και αρμονικά άνθρωποι που έχουν αφιερώσει μεγάλο μέρος της ζωής τους στο Σύλλογο, αλλά επιθυμούν στα πλαίσια που προστάζει ο εθελοντισμός, να μην κατονομαστούν. Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί, ότι στον έλεγχο που έγινε από το κλιμάκιο του ΟΠΑΠ, μέρος των κριτηρίων, ήταν και οι εγκαταστάσεις του Αθλητικού και Πολιτιστικού Πάρκου, για τις οποίες μεριμνά συνεχώς ο Πρόεδρος της ΚΕΔΜΑ, κος Μανώλης Γεωργάτος, ώστε να βελτιώνονται συνεχώς και ο Σύλλογός μας τον ευχαριστεί θερμότατα.

Μήνυμα Προέδρου Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης

Δουλεύουμε συνεχώς για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά του τόπου μας, πάνω στη ρότα που χάραξαν αυτοί που μας παρέδωσαν τα σκήπτρα, συνεχίζουμε με τις ίδιες αρχές να υπηρετούμε την αθλητική νεολαία του τόπου που μεγαλώσαμε και με αστείρευτη όρεξη και περίσσιο μεράκι ανοίγουμε πανιά για νέες θάλασσες, στο υπέροχο ταξίδι που μας προσφέρει ο αθλητισμός. Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά να απολαύσουν το παιχνίδι τους μαζί μας!

 

Νικόλαος Καραβασίλης

Style switcher RESET
Body styles
Color scheme