ΟΠΑΠ – SPORTS ACADEMIES ONLINE

Αγαπητοί γονείς, στα πλαίσια της συνεργασίας του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης, με τον όμιλο ΟΠΑΠ, με μεγάλη χαρά σας ενημερώνουμε ότι το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ» εξελίσσεται και ανανεώνεται πάντα με στόχο να ανταποκρίνεται στις νέες ανάγκες που δημιουργεί το περιβάλλον στο οποίο δραστηριοποιούμαστε.

Λόγω της πανδημίας του COVID-19 μπορεί να μην δόθηκε η δυνατότητα, το επιστημονικό προσωπικό και οι προπονητές του προγράμματος να βρεθούν κοντά μας στην συχνότητα που θα επιθυμούσαμε όλοι μας, για να προσφέρει στα παιδιά και στους γονείς το επιστημονικό περιεχόμενο του προγράμματος αλλά και στους προπονητές την υποστήριξη που προβλέπει το πρόγραμμα. Ωστόσο οι προτεραιότητες δεν έχουν αλλάξει και η επιστημονική και προπονητική υποστήριξη εξακολουθεί να αποτελεί βασική προτεραιότητα!

Σε αυτό το πλαίσιο αναπτύχθηκε από την ομάδα του ΟΠΑΠ, μια νέα διαδικτυακή πλατφόρμα ανοιχτή σε όλους με στόχο να βρεθεί κοντά μας με δημιουργικό και ενδιαφέρον τρόπο. Δείτε τη νέα πλατφόρμα εδώ https://www.opapcsr.gr/athlitikes-akadimies-opap-online/

Περιεχόμενο Sport Academies Online

Στην πλατφόρμα Sports Academies Online, που είναι σχεδιασμένη με τις πιο σύγχρονες διαδικτυακές προδιαγραφές, θα βρείτε:

  • Επιστημονικά άρθρα που αφορούν στην υγεία και ψυχολογία των μικρών αθλητών
  • Ενημερωτικά videos για θέματα διατροφής, ψυχολογίας και άσκησης από γνωστούς εκπροσώπους του αθλητισμού
  • Περιεχόμενο για την υποστήριξη και εκπαίδευση των προπονητών από κορυφαίους προπονητές
  • Απευθείας αναμετάδοση αγώνων των ακαδημιών
  • Νέα του προγράμματος
  • Διασκεδαστικά παιχνίδια

Διαγωνισμοί και έπαθλα

Σημαντικό κομμάτι της πλατφόρμας αποτελούν και οι διαγωνισμοί που θα πραγματοποιούνται κάθε μήνα με σημαντικά δώρα για ακαδημίες και γονείς!

Σε μηνιαία βάση και κατόπιν κλήρωσης των συμμετεχόντων, τρεις (3) νικητές θα κερδίσουν δωρεάν συνδρομή τριών (3) μηνών στην ακαδημία μπάσκετ του Συλλόγου μας!!!

Παράλληλα θα γίνεται μηνιαία καταγραφή των συμμετοχών και οι τρεις (3) ακαδημίες με τις περισσότερες συμμετοχές θα κερδίζουν 12 μπάλες μπάσκετ!!!

 Κατ’εξαίρεση ο πρώτος διαγωνισμός θα διαρκέσει από τις 12 Οκτωβρίου έως τις 31 Οκτωβρίου και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την πρώτη εβδομάδα του Νοέμβρη.

Μείνετε συντονισμένοι!

Το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ» θα συνεχίσει να βελτιώνει τις υπηρεσίες που προσφέρει να έρχεται ολοένα και πιο κοντά στα μέλη του.

Το αμέσως επόμενο βήμα για το οποίο θα ενημερωθείτε μέσα στον Οκτώβριο είναι η πραγματοποίηση ενός webinar με πολύ γνωστό αθλητή.

Παράλληλα η πλατφόρμα προετοιμάζεται για να φιλοξενήσει νέες  εφαρμογές που θα δίνουν την ευκαιρία σε όλο το δίκτυο των ακαδημιών να επικοινωνεί και να ανταλλάσσει απόψεις και καλές πρακτικές ενώ σύντομα θα εγκαινιαστεί και μια ενότητα στην οποία κάθε ακαδημία θα μπορεί να δημιουργήσει το δικό της προφίλ.

0 Shares
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme