ΠΑΙΖΩ VOLLEY – ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΝΑΤΟΛΗΣ – ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ

Την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023, αντπροσωπεία του τμήματος βόλεϊ του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης πραγματοποίησε παρουσίαση του βόλεϊ, στο Δημοτικό σχολείο της Ανατολής στα πλαίσια του προγράμματος «ΠΑΙΖΩ ΒΟΛΕΙ» της Ε.Ο.ΠΕ,  με ειδική άδεια εισόδου στα σχολεία από το Υπουργείο Παιδείας.
 
Οι προπονητές μας, που είναι γυμναστές με ειδικότητα στο βόλεϊ, σε συνεργασία με τις γυμνάστριες του σχολείου έδειξαν το άθλημα και έκαναν προπόνηση στα παιδιά των Γ´, Δ´, Ε’, και ΣΤ´ τάξεων κατα τη διάρκεια όλης της ημέρας.
 
Φυσικά στο τέλος είχε το αγαπημένο μέρος της προπόνησης των παιδιών, ελεύθερο παιχνίδι βόλεϊ!!
 
Ευχαριστούμε θερμά τον διευθυντή του δημοτικού Ανατολής κύριο Γιάννη Αθανασίου, για την υποδειγματική φιλοξενία στο όμορφο σχολείο του!
 
Ένα μεγάλο ευχαριστώ απο καρδιάς στην επικεφαλής γυμνάστρια κυρία Ελένη Μαστοράκου για την οργάνωση, την προπόνηση και το μεράκι της, όπως και στη γυμνάστρια κυρία Ματίνα Μπούρα για την προπόνηση καθώς και για το ότι αγαπά και μαθαίνει συνεχώς βόλεϊ στα παιδιά!
 
Το τμήμα βόλεϊ του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης δώρισε στο σχολείο δυο φιλέ και μια μπάλα βόλεϊ, με την ευχή από εδώ και στο εξής να παίζουν πολύ πολύ βόλεϊ όλα τα παιδιά, αγόρια και κορίτσια!
 
Τα προτερήματα του βόλεϊ είναι πολλά, γίνεται συνήθως σε εσωτερικό χώρο, δεν έχει σωματική επαφή με τον αντίπαλο και κατά συνέπεια πολλούς τραυματισμούς όπως μπορεί να έχουν άλλα αθλήματα, απαιτεί οξυδέρκεια, αντίληψη και εν γένει τη χρήση σκέψης καθιστώντας το ως ένα από τα πιο ενδιαφέροντα, δυναμικά κ θεαματικά αθλήματα!
 
Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και ΜΠΡΑΒΟ στον κύριο Δ. Φάκα και στη κυρία Δ. Κατσούλη, τους προπονητές μας για την όμορφη παρουσίαση!!
 
Τα χαμόγελα και ο ενθουσιασμός των παιδιών ήταν η καλύτερη «αποζημίωση» για την κούραση μας στο τέλος της ημέρας!
 
Για δοκιμαστικές προπονήσεις και πληροφορίες: 6974-470918, 6945-803580.
 
Πάμε γερά  Ε.Σ. ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ!!!
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme