ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΝΕΩΝ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Ε.Σ. ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ

Με μεγάλη χαρά και ιδιαίτερη περηφάνια, το Δ.Σ. του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης, ανακοινώνει στους γονείς και τους μικρούς μας αθλητές ότι οι νέες εμφανίσεις της ακαδημίας μπάσκετ έφτασαν και είναι πραγματικά υπέροχες! Ο Σύλλογός μας, με συντονισμένες προσπάθειες μελών του Δ.Σ., κατάφερε να εξασφαλίσει ΔΩΡΕΑΝ εμφανίσεις για ΟΛΑ τα παιδιά της ακαδημίας του, σε μια κίνηση πρωτόγνωρη για τα δεδομένα, όχι μόνο της περιοχής μας αλλά και γενικότερα. Σε μια περίοδο που όλοι, δυσκολεύονται με τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς και τα έξοδα, ο Επιμορφωτικός Σύλλογος Νέας Μάκρης κατάφερε να εξασφαλίσει όχι μόνο μια απλή εμφάνιση, αλλά μια πολύ όμορφα σχεδιασμένη εμφάνιση, στα πρότυπα μεγάλων αγωνιστικών ομάδων και να τη διαθέσει δωρεάν στα πάνω από 100 παιδιά της ακαδημίας μπάσκετ!

Η Διοίκηση του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης, ανακοινώνει λοιπόν, με τον πιο επίσημο τρόπο τις εξής συνεργασίες:

  • Την ανανέωση της συνεργασίας με το κατάστημα “Νικολάου Χρώματα – Σιδηρικά – Εργαλεία” , Λεωφόρος Μαραθώνος 30ο χλμ, Αγία Μαρίνα, Νέας Μάκρης.
  • Την έναρξη της συνεργασίας με το Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο “Ίασις” Νέας Μάκρης , Αγίας Παρασκευής 2 κ Λ. Μαραθώνος, Νέα Μάκρη
  • Την έναρξη της συνεργασίας με την εταιρία “alpha pi” εμπορία ελαιολάδου, Λεωφόρος Μαραθώνος 143, Νέα Μάκρη.

Σαν διοίκηση, αισθανόμαστε την ανάγκη, να ευχαριστήσουμε θερμά, δημοσίως, σε προσωπικό επίπεδο, τους κους Ελευθέριο Νικολάου, Ιορδάνη Λοΐζο και Δημήτριο Κατσανό, για τις πολύτιμες χορηγίες τους οι οποίες διατέθηκαν κατευθείαν για τα παιδιά της Νέας Μάκρης και ευχόμαστε όλοι μας, οι νέες εμφανίσεις να … βαρύνουν με πλούσιες εμπειρίες και πολλές χαρούμενες στιγμές, καθώς στις ηλικίες αυτές, το αποτέλεσμα είναι το τελευταίο που ενδιαφέρει! Καλορίζικες και καλοφόρετες!!! 

Τέλος ενημερώνουμε, ότι σύντομα επίκειται μια πολυ όμορφη εκδήλωση για τις ακαδημίες μας με πολλές εκπλήξεις απο τους χορηγούς μας για τα μέλη και τους αθλητές μας! Η ημερομηνία θα ανακοινωθεί σύντομα!!!

 

0 Shares
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme