Πλούσιο σε Πολιτιστικές παραστάσεις για ακόμα μια χρονιά θα είναι το Καλοκαίρι στη Νέα Μάκρη και ο Επιμορφωτικός Σύλλογος Νέας Μάκρης συμβάλλει τα μέγιστα σε αυτό με 4 παραστάσεις!

Τα πολιτιστικά τμήματα του Συλλόγου μας, βρίσκονται στο τελικό στάδιο στις πρόβες τους και αναμένεται να προσφέρουν, στο κοινό του Δήμου μας υψηλού επιπέδου παραστάσεις, γεμίζοντας όλους όσοι θα βρεθούν στο Ανοικτό ΘέατροΚώστας Βαγιανός” με όμορφα συναισθήματα με την παράσταση του Θεατρικού μας Εργαστηρίου, ταξιδεύοντάς μας στη βορειοανατολική Ελλάδα μέσα από τις μελωδίες της χορωδίας μας “Η Ηλιόπετρα” και χαρίζοντάς μας υπέροχες εικόνες από τους χορούς των μαθητών και μαθητριών του τμήματος Παραδοσιακών Χορών!

Η αυλαία ανοίγει με τη διπλή παράσταση “Λοιπόν Συνεχίζουμε;!” του Θεατρικού Εργαστηρίου του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης, σε σκηνοθεσία του κου Δημήτρη Κανέλλου, το Σάββατο και την Κυριακή 10 & 11 Ιουνίου στις 20:30 στο Ανοικτό Θέατρο “Κώστας Βαγιανός”, στο Αθλητικό και Πολιτιστικό Πάρκο Νέας Μάκρης. Είσοδος 5€

Τη σκυτάλη παίρνει στη συνέχεια η Χορωδία Παραδοσιακής Μουσικής Ηλιόπετρα, που με την καθοδήγηση του σπουδαίου Δασκάλου Παραδοσιακής μουσικής Χρίστου Τσιαμούλη, θα μας ταξιδέψει στη Μακεδονία και στη Θράκη! Την παράσταση θα πλαισιώσουν χορευτές και χορεύτριες του τμήματος Παραδοσιακών Χορών του Συλλόγου μας! Η παράσταση είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 18 Ιουνίου στις 20:30 στο Ανοικτό Θέατρο “Κώστας Βαγιανός”, στο Αθλητικό και Πολιτιστικό Πάρκο Νέας Μάκρης. Είσοδος 5€.

Οι παραστάσεις, στις οποίες διοργανωτής είναι ο Επιμορφωτικός Σύλλογος Νέας Μάκρης, ολοκληρώνονται με τη μεγάλη παράσταση του τμήματος Παραδοσιακών Χορών, στις 24 Ιουνίου στις 20:30,  στον ίδιο χώρο, στο Ανοικτό Θέατρο του Αθλητικού και Πολιτιστικού Πάρκου Νέας Μάκρης. 120 χορευτές και χορεύτριες κάθε ηλικίας, θα μας ταξιδέψουν όπου υπάρχει ελληνική παράδοση! Στη Μακεδονία, στα Νησιά του Αιγαίου, στη Θράκη, στην Ήπειρο, στα Δωδεκάνησσα, στη Πελοπόνησσο και στον Πόντο! Οι δάσκαλοι κος Άγγελος Θεοδωρόπουλος και κα Ευαγγελία Χαντζή, έχουν επιμέλεια της παράστασης που αναμένεται να γεμίσει το Ανοικτό Θέατρο! Είσοδος Ελεύθερη.

Σας περιμένουμε να διασκεδάσουμε όλοι μαζί και να ταξιδέψουμε τη φαντασία μας!

Όλες οι παραστάσεις του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης, έχουν συμπεριληφθεί στις παραστάσεις του Φεστιβάλ “Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2023” του Δήμου Μαραθώνα και τελούν υπό την αιγίδα της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Μαραθώνα .

Το Θεατρικό εργαστήρι, εκπροσώπησε μαζί με την θεατρική ομάδα “4action“, πρόσφατα το Δήμο μας, στο “1ο Φεστιβάλ Θεάτρου Ερασιτεχνικών Θιάσων Ανατολικής Αττικής” που έγινε στο αμφιθέατρο του δημαρχιακού μεγάρου Δήμου Σαρωνικού.

Το τμήμα παραδοσιακών χορών, θα συμμετάσχει, με αντιπροσωπία, σε αρκετές πολιτιστικές εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια του Καλοκαιρινού Φεστιβάλ ξεκινώντας στις 9 Ιουλίου φεστιβάλ συλλόγου γυναικών Μαραθώνα και θα ολοκληρώσει με τη συμμετοχή στην Γιορτή Κρασιού, στις 23 Σεπτεμβρίου, που θα λάβει χώρα στο Μαραθώνα, ενώ θα συμμετάσχει και στη 1η Πανελλήνια συνάντηση χορευτικών ομάδων που θα γίνει στη Λάρισα στις 1, 2 & 3 Σεπτεμβρίου.

0 Shares
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme