ΠΟΔΑΡΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΥΚ(Ι)ΟΥΣ

Η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης, στα πλαίσια της πρώτης αγωνιστικής του Β’ Ομίλου της Β’ ΕΣΚΑ Ανδρών, αντιμετώπισε την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου, εκτός έδρας την ομάδα του Γ.Σ. Γλυκών Νερών.

Οι αθλητές της Νέας Μάκρης, ακολουθώντας κατά γράμμα τα όσα είχαν δουλέψει κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, ακολούθησαν τον πολύ γρήγορο ρυθμό του παιχνιδιού και μένοντας πολύ κοντά στο σκορ. Μάλιστα οι εναλλαγές στο σκορ, μέχρι το ημίχρονο που έληξε υπέρ της ομάδας της Νέας Μάκρης με 30 – 35, ήταν συνεχείς.

Στο τρίτο και κρισιμότερο δεκάλεπτο, η ομάδα των Γλυκών Νερών, ήταν πολύ καλή επιθετικά, κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι και να επαναφέρει τη διαφορά στον πόντο και άρχισαν πάλι οι εναλλαγές στην πρωτοπορία, μέχρι τη στιγμή που απανωτά καλάθια των Τσάπα Μ. (17π., 6κλ) και Σταμάτη Π. (17π., 5κλ), κατάφεραν να δώσουν στην ομάδα του Επιμορφωτικού την πρωτοπορία και στο 3ο δεκάλεπτο (50 – 52).

Στο 4ο δεκάλεπτο, οι αθλητές του coach Σπύρου Μπούτζη, έδειξαν ότι στη Β΄ ΕΣΚΑ δεν έχουν έρθει για τουρισμό… Με άμυνα από γρανίτη, άρχισαν να ανοίγουν τη διαφορά στο σκορ και με ένα επί μέρους σερί 9 – 0, έφτασαν να προηγούνται στα τελευταία 2 λεπτά του αγώνα με 50 – 61 και να δίνουν τυπικό χαρακτήρα στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού. Η λήξη βρήκε νικήτρια την ομάδα της Νέας Μάκρης με σκορ 53 – 65 και πλατιά χαμόγελα στους φίλους της ομάδας και τους αθλητές εκτός αποστολής που παρακολούθησαν από κοντά το παιχνίδι. Όσοι αγωνίστηκαν έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στο παρκέ και άφησαν πολλές υποσχέσεις για τη συνέχεια.

Η φιλοξενία των ανθρώπων του Γ.Σ. Γλυκών Νερών ήταν άψογη και ο Σύλλογός μας του ευχαριστεί θερμά και τους εύχεται καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Ε.Σ. Νέας Μάκρης, παρατάχθηκε με τους: Δραγάνη Θωμά, Σταμάτη Πέτρο, Χουλιάρα Άγγελο (αρχηγός), Τσάπα Μιχάλη, Μεγαγιάννη Κώστα, Αλεξόπουλο Κώστα (εφηβικό), Δήμητσα Πέτρο, Μπούτζη Γιάννη (παιδικό), Τσιμπέρη Μάνο, Μιχαλά Μιχάλη, Αλεξόπουλο Χρήστο, Μπούτζη Θανάση.  Προπονητής: Σπύρος Μπούτζης.

Επόμενος αντίπαλος εντός έδρας, Πέμπτη 10 Οκτωβρίου, στις 21:30 η ιστορική ομάδα του Α.Ο. Σπόρτιγκ. Οι φίλοι της ομάδας αναμένεται να δώσουν βροντερό παρόν. Για όσους ενδιαφέρονται να ενισχύσουν την προσπάθεια του Συλλόγου μας, έχει εκδοθεί η Κάρτα Επισήμου, όπου μπορείτε να εξασφαλίσετε τη θέση σας για όλα τα εντός έδρας παιχνίδια των ομάδων μπάσκετ!

 

0 Shares
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme