ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ

Αγαπητά μας μέλη, φίλες και φίλοι του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης, ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ!

Στα πλαίσια της προετοιμασίας για τη σταδιακή επανεκκίνηση των δραστηριοτήτων άθλησης, ο Σύλλογός μας, καλεί όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες του Συλλόγου μας άνω των 13 ετών, που επιθυμούν να λάβουν μέρος στη σταδιακή επανέναρξη των προπονήσεων που σχεδιάζει ο Σύλλογός μας, όπως προχωρήσουν εντός της εβδομάδας, σε επίσκεψη σε ιατρό (Καρδιολόγο, Παθολόγο, Γενικό Ιατρό) ώστε να συμπληρωθεί και να υπογραφεί το κάτωθι έντυπο Ιατρικής Βεβαίωσης (πατήστε πάνω στο link του εντύπου για να το αποθηκεύσετε στη συσκευή σας):

Πριν την επίσκεψη στον Ιατρό, θα πρέπει απαραιτήτως να έχετε συμπληρώσει και να επιδείξετε στο Γιατρό, υπογεγραμμένα τα κάτωθι έντυπα (πατήστε πάνω στο link του κάθε εντύπου για να το αποθηκεύσετε στη συσκευή σας):

Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι το Έτυπο Ιατρικού Ιστορικού αθλούμενου-ης – τεχνικού προσωπικού, είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ, να συμπληρωθεί και να υπογραφεί ΚΑΙ από τους προπονητές του Συλλόγου μας.

Όλα τα παραπάνω έντυπα θα παραδοθούν πριν την είσοδο στην αθλητική εγκατάτασταση στους υπεύθυνους εφόρους του κάθε τμήματος, και  βάσει της νομοθεσίας περί ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων θα φυλάσσονται από αυτούς και δεν θα επιδεικνύονται σε τρίτα πρόσωπα.

Όσον αφορά τους προπονητές μας, θα πρέπει να διαβάσουν αναλυτικά τις Πρακτικές Οδηγίες Β’ Φάσης Για την Ασφαλή Άσκηση σε Οργανωμένους Αθλητικούς Χώρους(πατήστε πάνω στο link για να το αποθηκεύσετε στη συσκευή σας), να αφιερώσουν λίγο από το χρόνο των πρώτων προπονήσεων, ώστε να εξηγήσουν τα νέα δεδομένα σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες και παράλληλα να μεριμνήσουν, ώστε να υπάρχουν πριν από κάθε προπόνηση συμπλήρωση του παρακάτω εντύπου (πατήστε πάνω στο link του εντύπου για να το αποθηκεύσετε στη συσκευή σας):

Είναι σημαντικό για την υγεία όλων μας, αλλά και τη σύντομη επιστροφή στην κανονικότητα των προπονήσεων, να ακολουθήσουμε πιστά τις Οδηγίες Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής ΓΓΑ περί ασφαλούς άσκησης σε οργανωμένους αθλητικούς χώρους. 

Ενημερώνουμε όλα μας τα μέλη, ότι ο Επιμορφωτικός Σύλλογος Νέας Μάκρης, συνεργάζεται με τους κάτωθι Ιατρούς της Νέας Μάκρης και οι οποίοι προθυμοποιήθηκαν για ακόμα μια φορά, να βοηθήσουν το Σύλλογό μας, προσφέροντας στους αθλητές και τις αθλήτριές μας,  τις πολύτιμες υπρεσίες τους:

  • Γενικός Ιατρός Αργυρού Ιωάννης, Διεύθυνση Ιατρείου: Παπαδόπουλου 3, Ν. Μάκρη, Τηλέφωνa Επικοινωνίας: 2294 304486 & 6944 615176. Προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ εξέταση στο Ιατρείο του ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ, προκειμένου οι αθλητές και οι αθλήτριες και να λάβουν την απαραίτητη Ιατρική Βεβαίωση.
  • Καρδιολόγος Δρέσιος Χρήστος, Διεύθυνση Ιατρείου: Σαρακηνού 3, Νέα Μάκρη, Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 22940 98202 & 6974 071792. Προσφέρει εξέταση στο Ιατρείο του, σε πολύ χαμηλή τιμή, ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ, προκειμένου οι αθλητές και οι αθλήτριες να λάβουν την απαραίτητη Ιατρική Βεβαίωση.

Η επιστροφή στους χώρους άθλησης απαιτεί πρόληψη, προετοιμασία και προσοχή, για να είμαστε όλοι υγιείς και να προστατεύουμε τον εαυτό μας και τους γύρω μας!

0 Shares
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme