ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΒΟΛΕΥ 2022-2023 – ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ

Μήνυμα Προέδρου Ε.Σ. Νέας Μάκρης

Αγαπητοί μας γονείς, αγαπητά μας παιδιά, 

Μια ακόμα αθλητική σεζόν ξεκινάει, με πολλά όνειρα, πολλή διάθεση, όρεξη και μεράκι από όλους μας ώστε να σας προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες άθλησης και να ζήσετε μοναδικές εμπειρίες που θα σας συντροφεύουν σε όλη σας τη ζωή!

Φέτος οι άνθρωποι του Συλλόγου μας, εργάστηκαν αδιάκοπα κατά τους θερινούς μήνες, ώστε να προλάβουν το χρόνο και να σας υποδεχθούν στα ανακαινισμένα μας γραφεία, με την γραμματέα μας να είναι πρόθυμη να σας δώσει όλες τις απαραίτητες οδηγίες για όλα μας τα τμήματα. Καταφέραμε και εξασφαλίσαμε για ακόμα μια χρονιά πολλές ώρες άθλησης τόσο στο Κλειστό Γήπεδο που φέρει το όνομα του αείμνηστου προέδρου μας “Γιάννης Δημητριάδης“, όσο και στο Κλειστο Προπονητήριο, ενώ παράλληλα έχουμε ζητήσει στην πάντα συνεργάσιμη δημοτική αρχή, να εκπονήσει μελέτη για να κλείσει έναν ακόμα χώρο ώστε να αποφορτιστεί τόσο το Κλειστό Γήπεδο, όσο και το κλίμα στις σχέσεις των Συλλόγων που συνωστίζονται στις Κλειστές εγκαταστάσεις του Αθλητικού και Πολιτιστικού Πάρκου Νέας Μάκρης. Τέλος, με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε πως ο Σύλλογός μας, ανανέωσε εμπρόθεσμα την εγγραφή του στο Αθλητικό Μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού παρά τις όποιες γραφειοκρατικές δυσκολίες κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε.

Για το τμήμα βόλεϊ του Συλλόγου μας, η σεζόν που ξεκινάει, είναι ιστορική, καθώς η γυναικεία ομάδα του Ε.Σ. Νέας Μάκρης, θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της, σε εθνική κατηγορία και συγκεκριμένα στη Β’ Εθνική Κατηγορία Γυναικών. Η συγκεκριμένη συμμετοχή, αποτελεί τη σημαντικότερη, έως σήμερα, επιτυχία ομαδικού αθλήματος για τον τόπο μας και ήδη τα μηνύματα στήριξης από τις επιχειρήσεις μέσα από την οικονομική τους στήριξη, το φίλαθλο κόσμο μέσα από τη κάρτα φίλου της ομάδας και τη δημοτική αρχή μέσα από την άψογη συνεργασία, είναι εξόχως θετικά, προμηνύοντας μια ακόμα ιστορική σεζόν για το τμήμα, σας ευχαριστούμε όλους!

Στο τιμόνι της ομάδας παραμένει ο αρχιτέκτονας αυτής της εξαιρετικής πορείας της ομάδας, κος Γιάννης Φάκας, ο οποίος μαζί με το επιτελείο των προπονητών μας, πέραν του γυναικείου τμήματος, έχουν και την ευθύνη των τμημάτων υποδομής Volley, καθώς ο βασικός στόχος του Συλλόγου παραμένει ένας και είναι ενιαίος για όλα μας τα τμήματα ομαδικών αθλημάτων: “Προτεραιότητα στα παιδιά της ακαδημίας“. 

Ως Πρόεδρος του Ε.Σ. Νέας Μάκρης, δεν γίνεται να κλείσω χωρίς να ευχαριστήσω το μέλος του Δ.Σ. του Ε.Σ. Νέας Μάκρης, κα Πετροπούλου Μαρία (Μέλος Δ.Σ. Υπεύθυνη Τμήματος Volley Ε.Σ. Νέας Μάκρης) για την πολύτιμη βοήθειά της σε όσα έλαβαν χώρα τη διάρκεια του καλοκαιριού, αλλά και στην οργάνωση και το τρέξιμο που απαιτήθηκε να κάνει, προκειμένου να μη λείψει το παραμικρό από το τμήμα Volley. Ενώ θα ήταν παράλειψή μου να μην πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την υπομονή και τη συνεργασία του Προέδρου της ΚΕΔΜΑ, κου Μανώλη Γεωργάτου καθώς και όλων των συνεργατών του.

Μέσα από το επίσημο site μας (www.esnm.gr), μπορείτε να παρακολουθείτε και να λαμβάνετε γνώση για τις δράσεις όχι μόνο του τμήματος βόλεϊ άλλα και όλου του Συλλόγου μας. Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε πως φέτος θα υπάρχουν μία νέα θεματική ενότητα που θα αφορά αφιερώματα και ιστορικές αναδρομές για όλα μας τα τμήματα, μέσα από την εξιστόριση γεγονότων έτσι όπως τα έζησαν διάφορα ιστορικά μας στελέχη αλλά και πρώην συνεργάτες μας, ώστε να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι.

Εύχομαι υγεία και δύναμη σε όλους τους προπονητές, τις αθλήτριες, τις εφόρους, συνεργάτες και μέλη Δ.Σ. μας, αλλά και τους ανθρώπους όλων των Σωματείων του Δήμου μας, που χωρίς αυτούς δεν θα υπήρχε πρόοδος και βελτίωση σε όλα τα επίπεδα και με την προτροπή να υπάρχει υγιής ανταγωνισμός και ομόνοια μεταξύ μας, εύχομαι καλή πορεία σε όλες τις ομάδες του Δήμου Μαραθώνα. 

Με τιμή, 

Νικόλαος Καραβασίλης

Για την καλύτερη ενημέρωσή και εξυπηρέτησή σας, μπορείτε να βρείτε παρακάτω το πρόγραμμα προπονήσεων του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης και να το εκτυπώσετε ή να το αποθηκεύσετε στις συσκευές σας πατώντας το παρακάτω κουμπί:

Πληροφορίες για τους συνεργαζόμενους ιατρούς με το Σύλλογό μας μπορείτε να βρείτε πατώντας το παρακάτω κουμπί:

Μπορείτε να προμηθευθείτε τα έντυπα της Κάρτας Υγείας αθλητών ως εξής:

  • Μπορείτε να τις προμηθευθείτε από την γραμματεία στην είσοδο του Κλειστού Γηπέδου Μπάσκετ Γιάννης Δημητριάδης“.
  • Μπορείτε να εκτυπώσετε το έντυπο σε δικό σας εκτυπωτή πατώντας το παρακάτω σύνδεσμο:
Έντυπο Κάρτας Υγείας
Για πληροφορίες – εγγραφές, η γραμματεία του Συλλόγου μας λειτουργεί καθημερινά 15:00 – 20:00
& Σάββατο 09:00 – 12:00
0 Shares
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme