ΠΡΩΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ BASKETBALL CAMP
Ο Επιμορφωτικός Σύλλογος Νέας Μάκρης, όπως σας είχε υποσχεθεί, ανακοινώνει τη διοργάνωση του 1ου Καλοκαιρινού BasketBall Camp, που θα διεξαχθεί από τις 19 έως τις 22 Ιουνίου στο Κλειστό Γήπεδο “Γιάννης Δημητριάδης“, υπό την Αιγίδα της Κ.Ε.Δ.ΜΑ
 
Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση του 1ου Πασχαλινού BasketBall Camp, η επιτροπή μπάσκετ, συνεχίζει να εργάζεται ασταμάτητα δίνοντας  προτεραιότητα στην αθλητική νεολαία του δήμου μας και στην εξέλιξή τους στο άθλημα του μπάσκετ. 
 
Η εμπειρία και οι σπουδαίες γνώσεις του Coach Νότη Κονδύλη καθώς και οι εξαιρετικές κριτικές που απέσπασε κατά το προηγούμενο Camp,  αποτελούν εγγύηση!
Επενδύουμε λοιπόν στην αθλητική νεολαία της πόλης μας και υποσχόμαστε, σε όσους γονείς και παιδιά μας ακολουθήσουν, ένα καλύτερο μπασκετικό μέλλον και για το λόγο αυτό, προσκαλούμε αγόρια και κορίτσια ηλικίας 6 – 17 ετών, να περάσουν ένα τετραήμερο γεμάτο μπάσκετ, πλούσιες εμπειρίες, πολύ παιχνίδι και πολλές εκπλήξεις!
 
Ο Coach Κονδύλης, θα είναι ο επικεφαλής προπονητής και στο τεχνικό επιτελείο θα είναι οι συνεργάτες του Αλέξανδρος Καραχάλιος και Νίκος Ξετρίχης
 
Στο Καλοκαιρινό Camp, θα υπάρχουν πολύ σημαντικές παρουσίες όπως:
  • Ο coach Γ. Λημνιάτης: Πολύπειρος πρώην καλαθοσφαιριστής Πρωταθλητής και Κυπελλούχος Ελλάδας με τον Ολυμπιακό, 17 σεζόν επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής, ενώ ως προπονητής έχει διατελέσει προπονητής Εθνικής Ελλάδος παμπαίδων και αργότερα Εθνικής Ελλάδος Νέων Κ20.
  • Ο αθλητής Λ. Μαυροκεφαλίδης, πολύπειρος επαγγελματίας αθλητής. Διεθνής καλαθοσφαιριστής με την Εθνική Ελλάδος, πολυπρωταθλητής και κυπελλούχος Ελλάδος με τις ομάδες Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, ενώ έχει επιλεγεί και στο NBA Draft του 2006 στην 57η θέση από τους Minnesota Timberwolves.
    Στο camp θα υπάρχουν και πολλοί ακόμα εκλεκτοί καλεσμένοι που θα τους ανακοινώσουμε σύντομα!!
Όλα τα παιδιά κατά την εγγραφή τους θα λάβουν δώρο ένα κοντομάνικο t-shirt του Ε.Σ. Νέας Μάκρης, ευγενική προσφορά του Γυμναστηρίου TFC Νέας Μάκρης!
 
Για πληροφορίες και εγγραφές επικοινωνήστε με τους κυρίους Αντώνη Καλλιανιώτη (υπεύθυνος τμήματος Basket) τηλεφωνικά  στο 694 7304 4422 και τον κύριο Νίκο Καραβασίλη (Πρόεδρος Ε.Σ. Νέας Μάκρης) τηλεφωνικά στο 694 580 3580 ή μέσω Viber.


Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο κο Μ. Γεωργάτο και το Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.ΜΑ για την ικανοποίηση του αιτήματός μας για παραχώρηση του Κλ. γηπέδου Μπάσκετ “Γ. Δημητριάδης“το τετραήμερο 19-22 Ιουνιου.
Ευχαριστούμε θερμά τον κο Γ. Παπαβασιλείου για την συνεργασία του στην χρήση του Κλ. Γηπέδου για την ομαλή τέλεση του Camp
Ευχαριστούμε τους χορηγούς του Camp για την πολύτιμη συνεισφορά τους

0 Shares
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme