Σερί 2 νικών για την γυναικεία ομάδα Volley!

Τα κορίτσια του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης χρειάστηκαν 2 ματς για να συνειδητοποιήσουν πως οι ομάδες στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής δεν χαρίζονται. Έτσι μετά τις δύο συνεχείς ήττες στις 2 πρώτες αγωνιστικές (με 3 – 0 στην πρεμιέρα από την Δεξαμενή Μεταμόρφωσης και με 2-3 εντός έδρας τη δεύτερη αγωνιστική από τον Απόλλωνα Αγ. Δημητρίου) ήρθαν δύο συνεχείς νίκες (0 – 3 εκτός έδρας το ΠΑΚ Χαλανδρίου την 3η αγωνιστική και 3 – 1 εντός έδρας την πολύπειρη ομάδα ΑΣΠ Ίωνες, που για πολλά χρόνια αγωνιζόταν στην Α2!).

Φαίνεται λοιπόν, πως η ομάδα της Νέας Μάκρης, προσαρμόστηκε στις απαιτήσεις της Β’ Εθνικής και υπό την καθοδήγηση του πολύπειρου Γιάννη Φάκα, αρχίζει να πατάει γερά στα πόδια της και να συναγωνίζεται στα ίσα όλες τις ομάδες της κατηγορίας, κάνοντας περήφανους όχι μόνο όσους «τρέχουν» στο παρασκήνιο για να μη λείψει το παραμικρό από την ομάδα και τον προπονητή, αλλά και ολόκληρη την πόλη μας, με τις εμφανίσεις και της επιτυχίες της!

Με τη συγκομιδή των 7 βαθμών στις πρώτες 4 αγωνιστικές του πρωταθλήματος Β’ Εθνικής η ομάδα του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης, βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας, μια ανάσα από τις θέσεις που οδηγούν στα play off ανόδου.

Επόμενος αντίπαλος εκτός έδρας τη Δευτέρα 7/11/2022 η ομάδα Σ.Φ.Α. Μελισσίων “Ο Φοίβος”

Style switcher RESET
Body styles
Color scheme