ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟ Κ.Ε.Δ.ΜΑ.

Μπορεί από τις 2 Νοεμβρίου, ο Σύλλογός μας να έχει αναστείλλει τη λειτουργία του, αυτό όμως δεν σημαίνει, ότι δεν παρακολουθούμε τι συμβαίνει στο Αθλητικό και Πολιτιστικό Πάρκο, όπου φιλοξενούνται οι δραστηριότητες του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης, αλλά και εν γένει στο χώρο του μπάσκετ στον τόπο μας.

Με χαρά λοιπόν, είδαμε Πέμπτη 12 Νοεμβρίου, το Ανοικτό Γήπεδο μπάσκετ, να ομορφαίνει και να αποκτά επιτέλους νέο τάπητα! Ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Μαραθώνα, κος Μανώλης Γεωργάτος και το επιτελείο του, υλοποίησαν μέσα σε χρόνο ρεκόρ, για τα δεδομένα του δημοσίου και της περιόδου που διανύουμε, ένα έργο πνοής για το Αθλητικό και Πολιτιστικό Πάρκο. Ένα έργο, που ευελπιστούμε πως θα δώσει τη δυνατότητα στη Διοίκηση της Κοινωφελούς, να επιβάλλει τάξη στην αδιάκοπη λειτουργία του Κλειστού Γηπέδου “Γιάννης Δημητριάδης“, ώστε επιτέλους να υπάρξει η απαραίτητη αποσυμφόρηση.

Τα σημαντικά όμως νέα δεν ολοκληρώθηκαν με την ανακαίνιση του γηπέδου. Στις 13 Νοεμβρίου, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΜΑ, προχώρησε στη λήψη μιας πολύ σπουδαίας απόφασης για τον τόπο μας. Αποφάσισε ομόφωνα, να δοθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο του Μαραθώνα, το γνωστό σε όλους μας ως “Γήπεδο Καβαρνού“, το όνομα του αδικοχαμένου καλαθοσφαιριστή του τόπου μας, Παναγιώτη Χαμηλοθώρη, ο οποίος έχασε τη ζωή του, στη φονική πυρκαγία της 23ης Ιουλίου. Με την απόφασή της αυτή, η ΚΕΔΜΑ, τιμά όχι μόνο τη μνήμη του Παναγιώτη, αλλά και των υπολοίπων θυμάτων της πυρκαγιάς, ώστε όλοι μας να θυμόμαστε τα λάθη που οδήγησαν σε αυτή τη τραγωδία και να μην επαναληφθούν ποτέ ξανά.

Ο Παναγιώτης, αποτέλεσε μέλος της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Ε.Σ. Νέας Μάκρης, κατά τις αγωνιστικές περιόδους 2014 – 2017, ενώ τη σεζόν 2017 – 2018 αγωνίστηκε ως δανεικός στον Μ.Ε.Σ. Μαραθώνα, όπου είχε αποφασίσει πως θα επιστρέψει. Ο “Χάμ”, κατά το 3-ετές πέρασμά του από την ομάδα μας,  αγαπήθηκε από όλο το επιτελείο μπάσκετ του Συλλόγου μας, για την προσωπικότητά του, την προσφορά του και τον άρτιο χαρακτήρα του. Με την ευχή πως δεν θα συμβεί ποτέ ξανά παρόμοια τραγωδία, ας θυμηθούμε όλοι μαζί το συγκινητικό βίντεο της κατάκτησης του πρωταθλήματος Γ’ ΕΣΚΑ – Β’ Ομίλου, από την ανδρική ομάδα μπάσκετ του Συλλόγου μας, ένα πρωτάθλημα που αφιερώθηκε στον αγαπημένο μας Παναγιώτη. 

0 Shares
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme