Ένας ακόμα κλασσικός Μαραθώνιος, πέρασε στην ιστορία. Μια γιορτή του κλασσικού αθλητισμού, στην οποία ο Επιμορφωτικός Σύλλογος Νέας Μάκρης, είχε ενεργότατη συμμετοχή, τόσο στο κομμάτι των εθελοντών όσο και στο κομμάτι των δρομέων!

Οι εθελοντές και εθελόντριες του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης, μοίραζαν νερά και ενεργειακά ποτά στο 15ο χλμ της μαραθώνιας διαδρομής, δίνοντας ώθηση, δύναμη και κουράγιο σε όλους τους δρομείς, όπως μόνο εκείνοι ξέρουν! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους  Θόδωρο,  Λιτσα,  Μαρία Κυριακού, Μαρία Φλε βοτομου, Συσση, Κατερίνα, Ανθή, Ναντια, Βαγγέλη και τα παιδιά: Βασίλη, Έκτορα, Δήμητρα, Νικόλ, Κατερίνα, Ελευθερία και φυσικά την αγαπημένη μας κα Κατερίνα!

Στο αγωνιστικό κομμάτι του κλασσικού μαραθωνίου, ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου μας κος Αργύρης Αλεξανδρής, τερμάτισε με χρόνο 03:52:39, το μέλος του διοικητικού συμβουλίου και υπεύθυνος του τμήματος μπάσκετ κος Αντώνης Καλλιανιώτης, τερμάτισε με χρόνο 05:04:42 ενώ πολύ καλό χρόνο (και ατομικό ρεκόρ) πέτυχε και ο κος Δημήτρης Ζαφειρίου (μέλος του Συλλόγου μας) που τερμάτισε σε 04:05:51.

Συγχαρητήρια σε όλους, διοργανωτές, αθλητές και πάνω από όλους στους ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ!

Ραντεβού το 2023, στον 40ο Κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας ! ! !

 

0 Shares
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme