ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ 3η ΓΙΟΡΤΗ ΚΡΑΣΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

Σε μια βραδιά άψογα οργανωμένη από το Δήμο Μαραθώνα και την Περιφέρεια Αττικής, ο Επιμορφωτικός Σύλλογος Νέας Μάκρης, άνοιξε τη 3η Γιορτή Κρασιού και Παραδοσιακού Χορού με 40 περίπου χορευτές και χορεύτριες, να αποδίδουν χορούς της Ανατολικής Ρωμυλίας και Θράκης (μαντηλάτο, ξέσυρτο, μπαϊντούσκα, ζωναράδικο και συρτό συγκαθηστό).

 

Στην εκδήλωση, που έλαβε χώρα το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στην Αφετηρία του Μαραθωνίου δρόμου, στο Μαραθώνα, εκτός του Συλλόγου μας, το παρών έδωσαν 15 Σύλλογοι του Δήμου Μαραθώνα αλλά και όμορων δήμων, αποδίδοντας χορούς από όλα τα μέρη της Ελλάδας, προσφέροντας όμορφες εικόνες αλλά και κέφι τους πολυάριθμους θεατές που χειροκρότησαν και διασκέδασαν για περίπου 4 ώρες!

 

 

Ειδική μνεία οφείλουμε να κάνουμς για τις κυρίες Νάνσυ Σακελλάρη, Σοφία Δήμα – Λάσκου, Ελένη Κάκαρη, Έφη Τσιλίκη & Παναγιώτα Δενδρολιβανά οι οποίες είχαν την επιμέλεια της διοργάνωσης που είχε πολύ υψηλές απαιτήσεις και κατάφεραν και αρίστευσαν σε όλα τα επίπεδα!
Ευχαριστούμε θερμά τον κο Στέλιο Αζούδη, μέλος του Συλλόγου μας,  για τις πολύ όμορφες φωτογραφίες που παραθέτουμε στο άρθρο μας.

 

 

 

Δείτε εδώ το βίντεο από το κλείσιμο της εκδήλωσης

Με την εκδήλωση αυτή ολοκληρώθηκε το φεστιβάλ Μαραθώνα 2022, στο οποίο ο Σύλλογός μας, είχε μεγάλη δραστηριότητα, συμμετέχοντας σε 4 παραστάσεις, αποδεικνύοντας πόσο πλούσιο και σημαντικό πολιτιστικό έργο προσφέρει στον τόπο μας!

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους δασκάλους μας: Χρίστο Τσιαμούλη (δάσκαλο χορωδίας παραδοσιακής μουσικής), Άγγελο Θεοδωρόπουλο και Ευαγγελία Χατζή (δασκάλους παραδοσιακών χορών). Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους χορευτές, χορεύτριες και χορωδούς μας και πολλά μπράβο στην ακούραστη κα Κατερίνα Τάμπαση και στις υπόλοιπες κυρίες που συνεπικουρούν στο έργο των πολιτιστικών μας τμημάτων!

0 Shares
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme