ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Έναν σπουδαίο φιλικό αγώνα μπάσκετ, είχε τη τιμή να διοργανώσει ο Επιμορφωτικός Σύλλογος Νέας Μάκρης, στο Κλειστό Γήπεδο Νέας Μάκρης “Γιάννης Δημητριάδης” τη Δευτέρα 10 Φεβρουαριου. Η ομάδα μπάσκετ της πόλης μας, ο Ε.Σ. Νέας Μάκρης, φιλοξένησε την Εθνική Ελλάδος Ενόπλων Δυνάμεων.

Αθλητές όπως o Θωμάς Νίκου, αθλητής του Ολυμπιακού, ο Χρήστος Ντακούλιας, του Έσπερου Καλλιθέας, ο Σάκης Γεωργοπαπαδάκος του Εθνικού, ο Δημήτρης Μαλούκος της Μεγαρίδας και πολλοί άλλοι σπουδαίοι αθλητές του μπάσκετ καθοδηγούμενοι από τον σπουδαίο παλαίμαχο αθλητή Γιώργο Σκροπολήθα, αγωνίστηκαν για έναν πολύ καλό σκοπό: Την οικονομική ενίσχυση του ιδρύματος για το παιδί “Η Παμμακάριστος“.

Ο σκοπός του παιχνιδιού και οι σπουδαίοι αθλητές, αποτέλεσαν πόλο έλξης για πολλούς φίλους του μπάσκετ, οι οποίοι κατέκλυσαν τις εξέδρες του γηπέδου μπάσκετ “Γιάννης Δημητριάδης“, καταχειροκροτώντας όλους τους αθλητές. Το παράδειγμα, έδωσε ο πρώτος τη τάξει πολίτης της πόλης μας, ο ίδιος ο Δήμαρχος κος Στέργιος Τσίρκας, ο οποίος παρακολούθησε σχεδόν ολόκληρο τον αγώνα και αποχώρησε λίγο πριν τη λήξη του. Το παρόν επίσης, έδωσαν ο Πρόεδρος της ΚΕΔΜΑ κος Μανώλης Γεωργάτος,  ο διευθυντής του Ανώτατου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ) Πλοίαρχος Σπύρος Ανδριόπουλος, ο Πρόεδρος της Παμμακαρίστου κος Ρούσσος Νικόλαος, ο διευθυντής της Παμμακαρίστου κος Χρόνης Χρήστος και οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Μαραθώνα κος Στάμος Χρήστος,κος Λάσκος Αργύρης, κος Σωτηρίου Ευάγγελος και  κος Κυπαρίσσης Ευάγγελος .

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης υπήρξε βράβευση από το Γενικό Επιτελείο Στρατού, των εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης, του Ιδρύματος για το Παιδί η Παμμακάριστος και του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης.

Στο ημίχρονο υπήρχε διαγωνισμός 3πόντων, τον οποίο κέρδισε ο αθλητής του Συλλόγου μας, Πέτρος Σταμάτης με τη φοβερή επίδοση: 8 στα 10 τρίποντα!

Για την ιστορία οι αθλητές της Εθνικής Ελλάδος Ενόπλων Δυνάμεων, κέρδισε με σκορ 87 – 55. Το τέλος του παιχνιδιού, βρήκε τις δύο ομάδες αγκαλιασμένες στο κέντρο του γηπέδου, καθώς ο κουμπαράς της Παμμακαρίστου, γέμισε από τις απλόχερες προσφορές των φιλάθλων και των αθλητών που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Την παρουσίαση της βραδιάς είχε ο κος Φώτης Κερασίδης και την ηχητική κάλυψη ο κος Παναγιώτης Γιαννόπουλος, τους οποίους ο Σύλλογός μας ευχαριστεί θερμά.

Φωτογραφικό Υλικό
(By Photo Manthos)

 

0 Shares
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme