ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΑΡΑΤΕ ΣΕ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ

Αντιπροσωπεία αθλητών μας από το τμήμα Fukokan Shotokan Karate του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης, συμμετείχε σε δύο πολύ σημαντικές και παράλληλα επιτυχημένες επιδείξεις. Την Τρίτη 12 Μαρτίου, ο δάσκαλος του τμήματος κος Δημήτρης Αποστολάτος (4ο Dan Shotokan Fudokan 1ο Dan Akido) και μερικοί από τους μαθητές του τμήματος, αποδέχθηκαν την πρόσκληση του 2ου δημοτικού σχολείου Νέας Μάκρης, προκειμένου να κάνουν μια μικρή παρουσίαση του αθλήματος στους μικρούς μαθητές. Τα παιδιά όλων των βαθμίδων ανταποκρίθηκαν εξαιρετικά στην παρουσίαση.

Μετά το τέλος της επίδειξης, η οποία έγινε στο κλειστό γήπεδο “Γιάννης Δημητριάδης” ο δάσκαλος του τμήματος Καράτε κος Δημήτρης Αποστολάτος εξέφρασε τις ευχαριστίες του στη διεύθυνση του σχολείου και ιδιαιτέρως στον γυμναστή κο Σπύρο Ζαχαράτο, τόσο για την πρόσκληση όσο και για την ευκαιρία που δόθηκε ώστε να δοθεί το μήνυμα ότι αν το karate διδασκόταν στα σχολεία, τότε η συμπεριφορά των παιδιών θα ήταν πολύ καλύτερη γενικά και θα τα βοηθούσε πολύ στην καθημερινότητα τους.

Οι επιδείξεις του τμήματος Karate του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης, συνεχίστηκαν την Κυριακή 17 Μαρτίου, αυτή τη φορά εκτός των ορίων του Δήμου μας. Ο Δάσκαλος του τμήματος και αντιπροσωπεία μαθητών του, βρέθηκαν καλεσμένοι στο Athens Japan Festival που διεξήχθη στο Athens New York College στο κέντρο της Αθήνας.

Η εμπειρία των αθλητών μας ήταν πρωτόγνωρη καθώς έκαναν επιδείξεις των ικανοτήτων τους μπροστά σε χιλιάδες κόσμου, που παρευρέθηκε στο Festival.  Ο Σύλλογός μας, ευχαριστεί θερμά τους διοργανωτές και ιδιαιτέρως τον sensei Παναγιώτη Άγριο, για την πρόσκληση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Fudokan Shotokan Karate, που απηύθυνε στο τμήμα Karate του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης. 

Logo_2018_2019
0 Shares
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme