ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ A.O.N.M. «ΙΑΣΩΝ 23»

Αγαπητά μας παιδιά, αγαπητοί μας γονείς, 

Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Σ. Νέας Μάκρης, συμμετείχε σε συνάντηση που έλαβε χώρα στις 29/06/2021, στο Μουσείο Μαραθώνιου Δρόμου, παρουσία του προέδρου του Αθλητικού Συλλόγου Μεταμοσχευμένων, προκειμένου να προγραμματιστεί εκδήλωση που θα λάβει χώρα στις 10 Ιουλίου. Ο Σύλλογός μας αποδέχθηκε με μεγάλη χαρά να έχει ενεργό συμμετοχή στην εκδήλωση:

1η ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ A.O.N.M. «ΙΑΣΩΝ 23» ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΛΙΜΑΡΜΑΡΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΩΣ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ

Μία λαμπαδηδρομία που έλαβε το όνομα της, “ΙΑΣΩΝ 23”, εις μνήμη του αδικοχαμένου Ιάσονα Λαλαούνη, του οποίου η οικογένεια Δώρισε τα όργανά και τους ιστούς του για να σωθούν επτά συνάνθρωποι μας. Σκοπός της εκδήλωσης είναι η διάδοση της ιδεάς δωρεάς οργάνων.

Ο Σύλλογός μας πρότεινε να πλαισιωθούν οι λαμπαδηδρόμοι από την αφετηρία του Μαραθωνίου έως το Μουσείο του Μαραθώνιου δρόμου με αθλητές και αθλήτριες των τμημάτων μπάσκετ και volley. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, τα παιδιά μας, με τις εμφανίσεις του Συλλόγου μας, θα πρέπει να παρευρίσκονται στην αφετηρία του Μαραθώνιου δρόμου στις 11:15 το πρωί του Σαββάτου 10 Ιουλίου. Στον ίδιο χώρο θα είναι και τα παιδιά του Αθλητικού Συλλόγου Μάχης Μαραθώνα, και όλα μαζί θα τρέξουν δίπλα από τον λαμπαδηδρόμο από την αφετηρία του Μαραθωνίου ως το Μουσείο, όπου θα ακολουθήσει σχετική εκδήλωση, με προαιρετική την παρουσία των μικρών μας αθλητών. Στην εκδήλωση θα πάρει μέρος και το τμήμα καράτε του Συλλόγου μας, με μια επίδειξη στο χώρο του Μουσείου.

Οι προπονητές και οι έφοροι των τμημάτων μας, παρακαλούνται να συγκεντρώσουν εγκαίρως ικανή συμμετοχή αθλητών και αθλητριών μας.

 
Για το Δ.Σ. 
Ο Πρόεδρος 
 
Νικόλαος Καραβασίλης

0 Shares
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme