ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ 16o ΤΟΥΡΝΟΥΑ VOLLEY ΣΤΑΘΗΣ ΣΑΡΑΝΤΕΑΣ

Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, οι αθλήτριες μας, έκλεισαν την χρόνια με τον καλύτερο τρόπο! Συμμετείχαν στο τουρνουά 3 on 3 που διοργάνωσε ο Γ.Σ.  Αρτεμις Κορυδαλλού. Τα κορίτσια μας εκπροσώπησαν επάξια τον Σύλλογο μας ! !

Στα πλαίσια ενός τουρνουά με την επωνυμία “Στάθης Σαραντέας“, που διοργανώνεται στη μνήμη του ιδρυτή της ομάδας του Κορυδαλλού, από εθελοντές, συμμετείχαν πολλές ομάδες και παιδιά και είναι βέβαιο πως κάθε φορά υπάρχει δυνατότητα το τουρνουά να γίνεται ολοένα και καλύτερο!

Τέτοιες διοργανώσεις πρέπει να γίνονται ώστε όλοι οι αθλητές και  οι αθλήτριες να συλλέγουν εμπειρίες και χαρούμενες στιγμές συμμετέχοντας σε αυτές. Ο Σύλλογός μας, οφείλει να δίνει το παρόν σε τέτοιου είδους και μεγέθους διοργανώσεις, βοηθώντας τα παιδιά της πόλης μας να αισθάνονται ότι είναι σημαντικό κομμάτι του Volley του Νομού Αττικής και όχι μόνο!

Ευχαριστούμε  τους προπονητές μας, κο Δημήτρη Φάκα και κα Πλαγιαννάκου Μαρία για την εξασφάλιση της συμμετοχής μας στο τουρνουά και φυσικά όλους τους γονείς, που συνόδευσαν τα παιδιά.

Τη μεταφορά των αθλητριών και της υπόλοιπης αποστολής του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης, προσέφερε ο κος Χατζηκωνσταντής, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά!

Είμαστε Περήφανοι για την ομάδα μας, την πόλη μας και για τα κορίτσια μας ! ! !

Ακολουθούν φωτογραφίες της κυρίας Καστρισίου, την οποία ευχαριστούμε πολύ.

0 Shares
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme