Την Παρασκευή 9 Ιουνίου, έπειτα από σχετική πρωτοβουλία του Προέδρου του Ε.Σ. Νέας Μάκρης κου Νίκου Καραβασίλη, αντιπροσωπεία των αθλητικών συλλόγων που συστεγάζονται στο Κλειστό Γήπεδο “Γιάννης Δημητριάδης” και συγκεκριμένα των Συλλόγων: Επιμορφωτικός Σύλλογος Νέας Μάκρης, Πολιτιστικός & Αθλητικός Σύλλογος  Αστέρας Νέας Μάκρης του Δήμου Μαραθώνα και Α.Ο. “Ίσιδα-Δίας” Νέας Μάκρης, συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Μαραθώνα κο Στέργιο Τσίρκα, παρουσία των αντιδημάρχων κων Βαγγέλη Σωτηρίου, Γεωργίου Ζορμπά και του Προέδρου της Κ.Ε.Δ.ΜΑ. κου Μανώλη Γεωργάτου.

Βασικό θέμα της συνάντησης ήταν η εξεύρεση άμεσης λύσης για το μείζον πρόβλημα των ωρών και της στέγασης των αθλούμενων μελών όλων των συλλόγων, που αυξάνονται διαρκώς. Από τη πλευρά των Συλλόγων, η πρόταση που κατατέθηκε αφορούσε το κλείσιμο, το συντομότερο δυνατό, του ανοικτού γηπέδου Μπάσκετ, που βρίσκεται στο Αθλητικό & Πολιτιστικό Πάρκο με “μπαλόνι”. 

Οι εκπρόσωποι του Δήμου αναγνωρίζοντας το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί, δεσμεύθηκαν να στηρίξουν την εν λόγω πρόταση και μάλιστα ο κος Δήμαρχος δεσμεύθηκε προσωπικά για σχετική μεσολάβηση.

Στη συνάντηση ο κος Δήμαρχος ενημέρωσε τους εκπροσώπους των Συλλόγων ότι από το Σεπτέμβριο θα λειτουργήσουν γήπεδα μπάσκετ και βόλεϊ στα τρία γυμνάσια της Νέας Μάκρης, έχει προβλεφθεί να γίνει γήπεδο Beach Volley στο υπό κατασκευή Πάρκο Αναψυχής στο Μάτι.

Στο περιθώριο της συνάντησης ο Επιμορφωτικός Σύλλογος Νέας Μάκρης, διά του προέδρου του κου Νίκου Καραβασίλη, παρέδωσε στο Δήμαρχο Τιμής Ένεκεν, αναμνηστικό μετάλλιο για την άνοδο της γυναικείας ομάδας Volley του Ε.Σ. Νέας Μάκρης, στη Β’ Εθνική Κατηγορία.

0 Shares
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme