ΘΕΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΦΙΛΙΑΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

Πολύ θετικός ο απολογισμός από τη συμμετοχή της ανδρικής μας ομάδας μπάσκετ, στο τριήμερο τουρνουά φιλίας για Το Χαμόγελο του Παιδιού. Οι αθλητές του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης, δείχνοντας συνέπεια, στις γιορτινές ημέρες, έδωσαν το παρόν στα κλειστά γυμναστήρια της Πετρούπολης και του Περιστερίου, όπου φιλοξενήθηκαν οι αγώνες του τουρνουά. 

Ο βασικός σκοπός του τουρνουά, που ήταν η συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας, για τις ανάγκες του Χαμόγελου του Παιδιού, επετεύχθη ένεκα της προσφοράς κυρίως των αθλητών που συμμετείχαν στους αγώνες, καθώς η προσέλευση θεατών, ήταν ιδιαιτέρως χαμηλή.

 Όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος, οι αθλητές της Νέας Μάκρης, σημείωσαν τα παρακάτω αποτελέσματα στους αγώνες που έπιαξαν:

Παρασκευή 27-12-2019: Α.Ε.Κ. Περιστερίου – Ε.Σ. Νέας Μάκρης: 63 – 90
Σάββατο 28-12-2019: Ίριδα Πετρούπολης – Ε.Σ. Νέας Μάκρης: 56 – 68
Κυριακή 29-12-2019: Α.Ο.Π. Ολυμπιάδα Πετρούπολης – Ε.Σ. Νέας Μάκρης: 74 – 72

Ο Coach της ομάδας μας, κος Σπύρος Μπούτζης, είχε την ευκαιρία στη διάρκεια του τουρνουά, να δει την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται αθλητές που έχουν μειωμένο χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα καθώς επίσης, να δώσει αρκετά αγωνιστικά λεπτά στους δύο μικρούς της ομάδας Κωστή Αλεξόπουλο και Γιάννη Μπούτζη, παίκτες της εφηβικής και της παιδικής ομάδας μας αντίστοιχα, οι οποίοι βρέθηκαν στην αποστολή της Νέας Μάκρης και στους 3 αγώνες και αξίζουν πολλά μπράβο για την συνέπειά τους. Το μοντέλο άλλωστε λειτουργίας του Συλλόγου μας το οποίο βασίζεται σε τροφοδότηση της ανδρικής ομάδας μπάσκετ από  νεαρούς αθλητές της ακαδημίας του Ε.Σ. Νέας Μάκρης, επιτάσσει να δίνονται ευκαιρίες και εμπειρίες στους αθλητές της εφηβικής και της παιδικής μας ομάδας, όποτε κρίνεται απαραίτητο.Με τη συμμετοχή στο 1ο Τουρνουά Φιλίας για Το Χαμόγελο του Παιδιού, έκλεισαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης για το 2019. Μία χρονιά που συμμαδεύτηκε από την πολύ σπουδαία επιτυχία της ομάδας, η οποία κατέκτησε πανάξια την επάνοδό της στην Β΄ΕΣΚΑ Ανδρών, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στον Β’ Όμιλο όπου αγωνίστηκε και τη δεύτερη συνολικά στην κατάταξη της Γ’ ΕΣΚΑ. Για τη διάκρισή της αυτή η ομάδα μπάσκετ της Νέας Μάκρης, πρόκειται να βραβευθεί από την ΕΣΚΑ, κατά τη διάρκεια της Εκδήλωσης Κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Ένωσης, η οποία θα λάβει χώρα στις 7 Ιανουαρίου στις 18:30 στο “Chistmas Theater”, στο Κλειστό Γήπεδο Γαλατσίου. 

Οι υπεύθυνοι της ομάδας, σε συνεννόηση με τη διοίκηση του Συλλόγου, εξασφάλισαν να μπει πούλμαν μετακίνησης των φίλων της ομάδας και των συγγενών των αθλητών, οι οποίοι επιθυμούν να δώσουν το παρόν στη σπουδαία αυτή στιγμή για τον Επιμορφωτικό, για τη Νέα Μάκρη και για το Δήμο Μαραθώνα στο σύνολό του. Το πούλμαν θα αναχωρήσει στις 17:15, πίσω από την εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στη Νέα Μάκρη και θα κάνει στάσεις στον Πανταζόπουλο στην Αγία Μαρίνα και στη 1η στάση ΚΤΕΛ αμέσως μετά τη Διασταύρωση της Ραφήνας. Για κρατήσεις θέσεων μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Γενικό Αρχηγό της ομάδας μπάσκετ κο Νίκο Μοριανό στο τηλ: 6977842883.

Στα πλαίσια της βράβευσης οι άνθρωποι του Συλλόγου μας, ετοίμασαν ένα ιδιαιτέρως συγκινητικό video, που φανερώνει την πορεία της ανδρικής ομάδας, μέσα σε πολύ δύσκολες συνθήκες ένεκα της 23ης Ιουλίου 2018, αλλά και τη δύναμη που βρήκαν άπαντες να σηκωθούν, να σταθούν στα πόδια τους και να επιτύχουν κάτι εξαιρετικά σπουδαίο για τον τόπο μας…


Άπαντες στην ανδρική ομάδα μπάσκετ, αθλητές, προπονητικό τιμ και έφοροι, εύχονται σε όλες και όλους:

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ και ΥΓΙΕΣ 2020!!!  

0 Shares
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme