ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ

Η ομάδα μπάσκετ παμπαίδων (γεννηθέντες από το 2004 και έπειτα) αντιμετώπισε την Κυριακή 12 Μαΐου, στα πλαίσια της Β’ Φάσης του Τουρνουά Παμπαίδων που διοργανώνει η Ε.Σ.Κ.Α., την ομάδα της Α.Ε. Χολαργού εκτός έδρας.

Οι αθλητές με την καθοδήγηση του προπονητή μας κου Αλέξανδρου Κουσάση, υπό το βλέμμα του προπονητή της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Συλλόγου μας κου Σπύρου Μπούτζη που παρακολούθησε από την εξέδρα την αναμέτρηση, προσπάθησαν και έβγαλαν στο παρκέ όλα όσα έχουν διδαχθεί στις προπονήσεις. Ένα όμως κακό τρίτο δεκάλεπτο, τους στοίχισε αρκετά ώστε να παραμείνουν κοντά στο σκορ και να διεκδικήσουν την πρόκριση μέχρι το τέλος.

Μπορεί το τελικό σκορ 69 – 43 να στέρησε από την ομάδα του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης, τη συνέχεια στο τουρνουά, όμως για τα παιδιά αυτά, που θα αποτελέσουν τη βάση για τα αγωνιστικά μας τμήματα (παίδων και εφήβων) την επόμενη 5 ετία, το ταξίδι μόλις τώρα ξεκινάει! Μάλιστα για όσα παιδιά καταφέρουν να ξεχωρίσουν το μεγαλύτερο επιστέγασμα των προσπαθειών τους, θα είναι η προσθήκη τους στο δυναμικό της ανδρικής ομάδα μπάσκετ του Συλλόγου μας! Όμως θα πρέπει να δουλέψουν σκληρά, μεθοδικά, ακούγοντας τις οδηγίες των προπονητών τους και με επιμονή αλλά και υπομονή να καταφέρουν να καταξιωθούν!

 

PAMPAIDES_2019_GEN_2004_01
Logo_2018_2019
0 Shares
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme